2 Stron V   1 2 >  
Reply to this topicNew Topic
Hosting, Dobry Darmowy lub jakiś tani płatny
Mathieu92
post 24-05-2009 13:06:41Zgłoś naruszenie
Post #1


Pocz?tkuj?cy
**

Grupa: U?ytkownicy
Postów: 80
Dołączył: 20-02-2008
Skąd: Lublin
Użytkownik nr: 12 315
Numer GG 


Tak jak w opisie. Co byście polecili mi ?? Zakładam stronkę o zarabianiu w internecie. Jak koszt domeny będzie wpływał na jakość jej ??
Założyłem sobie domenę na CBA ale coś nie mogę wgrać swojej stronki-ciągle wyskakuje że coś nie tak jest wpisane ;/


--------------------
Intel core 2 duo e6550 (coolmaster gemini II )
Asus P5K deluxe
Asus Radeon 4850 512mb
2x 1gb ram OCZ DDR2 800mhz cl4
450W MODEL CMPSU-450VXEU
Myszka Razer deathadde
r
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
Google Bot
post 24-05-2009 13:06:41Zgłoś naruszenie
Post #


Google Ads









Go to the top of the page
 
Quote Post
mdma
post 24-05-2009 13:18:32Zgłoś naruszenie
Post #2


Bite my shiny metal ass!
*********

Grupa: Zbanowani
Postów: 5 538
Dołączył: 04-04-2004
Użytkownik nr: 24



Ja mam hosting w http://freehost.pl - 500MB, brak limitu transferow, pliki do 1MB. Mam tez na http://sitesled.com - 500MB, limit transferu chyba 30GB miesiecznie, brak limitow wielkosci pliku, reklamy.
Go to the top of the page
PM
Email Poster  
+Quote Post
ŁakO
post 24-05-2009 13:19:27Zgłoś naruszenie
Post #3


Super User
********

Grupa: Przyjaciele forum
Postów: 3 503
Dołączył: 07-12-2006
Skąd: Jaworzno / Poland
Użytkownik nr: 6 226
Numer GG 


Ja mogę polecić active24.pl - tanio, czy dobrze? Czasami mogłoby być lepiej, ale nie jest źle ;)


--------------------
Go to the top of the page
PM
Email Poster  
+Quote Post
unbreak
post 24-05-2009 17:01:41Zgłoś naruszenie
Post #4


Juggalo
********

Grupa: U?ytkownicy
Postów: 3 515
Dołączył: 12-04-2006
Skąd: /home/unbreak
Użytkownik nr: 2 484
 


ja mam w ovh.org oraz dhost.info

oba darmowe i bez reklam.


--------------------
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
freon
post 25-05-2009 9:07:39Zgłoś naruszenie
Post #5


Obserwator
****

Grupa: U?ytkownicy
Postów: 467
Dołączył: 24-03-2006
Skąd: miasto w Polsce
Użytkownik nr: 2 344
Numer GG 


Mam stronę na CBA.pl i nie narzekam! 1GB przestrzeni i miałem problemy ale strona startowa powinna się zwać index a przesyłałem przez totalCMD


--------------------
CPU: AMD Phenom II x2 550 BE Callisto (Deneb) *Scythe Infinity+AS5 (3100 Mhz^1,4V @3700 1,45V @max 3900 1,52V) //
MTB: ASUS M3N78 PRO + MOSFET mod cooler //
GPU: Sparkle Calibre GF X240G 1024MB 630/1677/3600 + Integra GF 8300 shared MEM //
RAM:Corsair XMS2 2*2048MB Dual DDR2 @ 5-5-5-18 800MHz @880 1,95V @max 1000 2,15V //
HDD: WD3200AAJB + WD10EARS 1TB + 2* Samsung HJ80 //
Sound: SB AudigyES 5.1 & Logitech X-230 & Diora WS345A amplituner+2x kolumna 80W //
PWM: Chieftec GPS-450AA //
CASE: Cooler Master Elite 330 + CoolDrive4 (i w kij wiatraków)//
KEY/GRYZOŃ: Tracer / A4Tech X-755 Fire //
EKRAN: Fujitsu Siemens ScaleoView L22W-13
Go to the top of the page
PM
Email Poster  
+Quote Post
Grzegorz81
post 25-05-2009 10:33:29Zgłoś naruszenie
Post #6


OC Ekspert
*********

Grupa: Moderatorzy
Postów: 5 315
Dołączył: 28-12-2006
Skąd: Gród Kraka
Użytkownik nr: 6 663
Numer GG 


CYTAT(freon @ 25-05-2009 10:07:39) *
CBA.pl

A czy są reklamy na głównej i podstronach??


--------------------
╔════════╗
░░╔╗░││░ Intel Pentium Dual Core E5200 2,5@3,5 (4,12) GHz + Pentagram HP100 AlCu Lite
░░╚╝░││▌ 2x2GB GoodRam Pro 5-5-5-18 @1067(1110)MHz
░░░░││░ Asus P5B
╠═════░░░ Gainward gts250 512MB Green 700/1000@770(794) /1250(1314) + Samsung 2253BW
════░░╡ Hitachi 160GB ATA + Samsung F1-1TB SATAII ║ NEC DVD_RW ND-3540A
════░░░ sound: kino domowe Philips LX 8300SA ║ powered by Corsair VX550
╚════════╝
Go to the top of the page
PM
Email Poster  
+Quote Post
unbreak
post 25-05-2009 12:09:33Zgłoś naruszenie
Post #7


Juggalo
********

Grupa: U?ytkownicy
Postów: 3 515
Dołączył: 12-04-2006
Skąd: /home/unbreak
Użytkownik nr: 2 484
 


są reklamy :]


--------------------
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
ziemia
post 01-09-2010 7:26:58Zgłoś naruszenie
Post #8


Noobie
*

Grupa: U?ytkownicy
Postów: 1
Dołączył: 01-09-2010
Użytkownik nr: 17 177



Witam dla początkujących szukających dobrego serwera polecam najpierw przeczytać ten artykuł:
Jak wybrać dobry hosting
Pozdrawiam i życzę udanych łowów na serwer
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
darrmtrade
post 04-02-2011 15:49:32Zgłoś naruszenie
Post #9


Noobie
*

Grupa: U?ytkownicy
Postów: 3
Dołączył: 04-02-2011
Skąd: Warszawa
Użytkownik nr: 17 489



Zrezygnuj z darmowego hostingu bo takich nie ma. Jeżeli na blogu będziesz pisał o zarabianiu w internecie, to na mój rozum powinno Cię stać na domenę pl + hosting = 70-120zł.


--------------------
Polska jest genialna.
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
misterro
post 05-02-2011 22:38:33Zgłoś naruszenie
Post #10


Noobie
*

Grupa: U?ytkownicy
Postów: 3
Dołączył: 05-02-2011
Użytkownik nr: 17 491



w az czasem bywaja promocje, teraz jest chyba w domeny.pl za darmo na pół roku, może spróbuj takiej opcji zanim stronka się nie rozkręci i nie zacznie przynosic dochodow


--------------------
Proszę o odpowiedź na moje Pytanie o architekta oraz o wybór węży mlecznych. Zapraszam także do dyskusji na temat przewodów mlecznych. Koniec stopki.
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
waldi91
post 29-03-2011 8:29:43Zgłoś naruszenie
Post #11


Noobie
*

Grupa: U?ytkownicy
Postów: 4
Dołączył: 29-03-2011
Użytkownik nr: 17 586



Korzystam z firmy UTI http://www.uti.pl/uslugi/hosting/ jest dość tanio - 37 zł. Do tego teraz jest promocja, można dostać drugi rok gratis. Nigdy nie miałem z nimi problemów, szybka obsługa klienta.

Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
Byku
post 04-05-2011 16:52:29Zgłoś naruszenie
Post #12


Noobie
*

Grupa: U?ytkownicy
Postów: 5
Dołączył: 01-05-2011
Użytkownik nr: 17 637



Ja polecam taki duet:
1. 000webhost STRONKA
2.Świnka PLIKI
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
waldi91
post 05-05-2011 6:11:00Zgłoś naruszenie
Post #13


Noobie
*

Grupa: U?ytkownicy
Postów: 4
Dołączył: 29-03-2011
Użytkownik nr: 17 586



Firma UTI dla swoich partnerów organizuje konkurs http://www.uti.pl/program-partnerski/konkurs/. Dobra sprawa strasznie cenne nagrody do wyjęcia, takie jak aparaty, czy GPS. Najcenniejsze nawet po kilkaset złotych. W ten sposób można samemu zarobić na hosting.
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
buz
post 02-05-2013 21:04:33Zgłoś naruszenie
Post #14


Noobie
*

Grupa: U?ytkownicy
Postów: 7
Dołączył: 01-05-2010
Użytkownik nr: 16 913



CYTAT(Mathieu92 @ 24-05-2009 13:06:41) *
Tak jak w opisie. Co byście polecili mi ?? Zakładam stronkę o zarabianiu w internecie. Jak koszt domeny będzie wpływał na jakość jej ??
Założyłem sobie domenę na CBA ale coś nie mogę wgrać swojej stronki-ciągle wyskakuje że coś nie tak jest wpisane ;/



można spróbować:
www.ax1.eu
lub
www.ux1.eu

do wyboru do koloru.


--------------------
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
Guest_Tomek Kwapisz_*
post 03-11-2013 16:01:44Zgłoś naruszenie
Post #15





Goscie






Tylko na początku korzystałem z bezpłatnego hostingu. Niestety nagle dane mi zniknęły i nie powiem ile miesięcy pracy poszło nie powiem gdzie. Dlatego teraz wolę zapłacić i mieć względny spokój.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
hostit.pl
post 23-12-2013 12:52:01Zgłoś naruszenie
Post #16


Noobie
*

Grupa: U?ytkownicy
Postów: 4
Dołączył: 10-12-2010
Użytkownik nr: 17 375



Cześć,

może kogoś z poszukujących taniego hostingu zainteresuje oferta serwerów z obsługą ASP.NET oraz MSSQL.
Podczas zamawiania dowolnego serwera z oferty Hosting Windows podaj kod rabatowy XMAS2013

http://hostit.pl/windows/

Twój serwer w ciągu kilku chwil zostanie uruchomiony na 7 dniowy okres testowy. Po tym czasie będziesz mógł go przedłużyć na jeden miesiąc w cenie:

  • Serwer wirtualny Windows Home 6,90
  • Serwer wirtualny Windows Standard 9,90
  • Serwer wirtualny Windows Optima 19,90
  • Serwer wirtualny Windows Business 29,90

Ponad to skorzystanie z kodu rabatowego upoważnia Cię do przedłużania serwer w stałych stawkach miesięcznych do końca trwania naszej wpółpracy.

Wspólne parametry Serwerów Windows:

  • Obsługa ASP.NET 1.1, 2.0 oraz 4.0.
  • Obsługa Classic ASP
  • Obsługa MySQL oraz MSSQL
  • Panel po polsku
  • Obsługa poczty
  • Wiele kont FTP
  • Wielu użytkowników baz danych
  • Serwer Windows 2012 + IIS 8

Podane ceny są kwotami netto, należy doliczyć do nich 23% VAT.


--------------------
Hostit.pl - Serwery wirtualne z charakterem
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
Guest_zorro87_*
post 23-12-2013 20:03:03Zgłoś naruszenie
Post #17





Goscie






z darmowych korzystalem kiedys z republika.pl, ale tam nie ma php. Z zagranicznych to 000webhosting lub cos podobnego.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
zorg(on)
post 14-02-2014 12:23:07Zgłoś naruszenie
Post #18


Pocz?tkuj?cy
**

Grupa: U?ytkownicy
Postów: 72
Dołączył: 03-07-2008
Skąd: BRUSY (Black Dreams)
Użytkownik nr: 13 492
Numer GG 


CBA - choć nieraz stronki dławią się... panel ma sporo funkcji (nie do końca przetłumaczony na PL), poczta jak i baza danych wymagają oddzielnych logowań, a i tak nie jest najgorsze..., Korzystam kilka lat

Zapraszam na swoje AKTYWNE stronki bez logujących się botów jak to ma miejsce tu od kilku miesięcy:
Autorska MUZYKA, forum MOBI'LE, forum PARADOKSY, forum RANDKOWE

Ten post został edytowany przez zorg(on): 14-02-2014 12:24:39


--------------------
Autorska muzyka elektroniczna i pozostałe projekty venom-mystique
Zachęcam do obejrzenia filmu dokumentalnego z 2005r. i przeanalizowania swoich czynów... Ziemianie [Earthlings]
** NOTEBOOK ** HP Pavilion dv7-6b40ew
** PC ** MOBO: Asus P5QL-E, CPU: Core2Quad Q8200, RAM: DDR2 A-Data Vitesta 2x2GB 1066Mhz, HDD: Samsung F1 640GB, DVD: Pioneer DVR-216, GPU: Asus Radeon HD4830 575/2000Mhz, COOLING: Accelero L2 Plus K.MUZ: Audiotrak Prodigy 7.1 Hifi, PSU: Tacens Radix II 520W Smart 14dB, CASE: CM Dominator 690, LCD: Samsung SM T220, GŁOŚ: Media-Tech Zambra 5.1ST, SŁUCH: Tracer CD-811, PRINT: Epson SC680, SCAN: Mustek 1200UB+[size="2"][/size]
Go to the top of the page
PM
Email Poster  
+Quote Post
Guest_Damian24_*
post 14-07-2014 10:33:37Zgłoś naruszenie
Post #19





Goscie






ja korzystam z linuxapl i jestem zadowolony
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Guest_Grozny_*
post 18-08-2014 13:03:39Zgłoś naruszenie
Post #20





Goscie






ja korzystam z hekko i nie narzekam
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Stron V   1 2 >
Reply to this topicNew Topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

 

Skin designed by IPB Forum Skins

Powered by wdsp.pl