3 Stron V   1 2 3 >  
Reply to this topicNew Topic
Wasza predkosc internetu?
McKansy
post 12-01-2006 17:17:04Zgłoś naruszenie
Post #1


[PRO]user
******

Grupa: U?ytkownicy
Postów: 1 262
Dołączył: 16-10-2005
Użytkownik nr: 949



1. Jezeli taki temat juz istnieje to prosil bym o przesuniecie mojego posta do tematu ktory juz jest happy.gif
2. Jezeli nie ma takiego tematu to fajnie by bylo jakby ktos go przykleił.
3. Piszcie tu swoje predkosci internetu jakie macie - tzn. przetestujcie lacze jakims teseterm via www np. http://test.4web.pl czy inne np. http://dsl.cz
4. Moj dostawca postanowil mi zrobic maly prezent i mam oto taka predkosc internetu biggrin.gif

http://img296.imageshack.us/img296/2051/12mz1.png


--------------------
user posted image
user posted image
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
Google Bot
post 12-01-2006 17:17:04Zgłoś naruszenie
Post #


Google Ads









Go to the top of the page
 
Quote Post
Rosomak
post 12-01-2006 17:38:34Zgłoś naruszenie
Post #2


Sucker user
********

Grupa: U?ytkownicy
Postów: 2 844
Dołączył: 10-04-2004
Skąd: ERROR ERROR ERROR!! Nastąpi zamknięcie systemu windows!
Użytkownik nr: 45



Te testery to gówno prawda... "Testują prędkość w danej chwili", ale tak czy siak będziesz ściągał z taką prędkością za jaką płacisz... Chyba że to jakaś osiedlówka/radiówka to wtedy różnie bywa.

A testery te, wszyscy na forum znają, więc zbytnio się nie popisałeś happy.gif


--------------------
Proc: P4 2533@3100 |= AC Freezer 4
Grafa: Gecube Radeon 9550XT 450/600
Płyta główna: Gigabyte GA-8IPE1000G Intel 865PE
RAM: 2x512DDR (400)
HDD: Samsung SP6003H
Zasiłka: Codegen 400W

(\_/) (\_/)
(O.o) (O.o)
(> <) (> <)
Króliczki górą!
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
Gonzo
post 12-01-2006 17:59:24Zgłoś naruszenie
Post #3


Sta?y Bywalec
******

Grupa: Przyjaciele forum
Postów: 1 697
Dołączył: 20-06-2004
Skąd: i dokąd?
Użytkownik nr: 103
Numer GG 


miezylem juz tymkiedys, nie zbyt wiarygodne, jednak powiem wam ze na moja radiowke nie nazekam, to z jaka predkoscia moge sciagac zich serwero raczej sie sprawdza... wszedzie :D...

Screena wzoce pozniej bo imageshackl mi szfankuje... mam 80 KB/s czasem mam anwet 150 /:D


--------------------
HP compaq 6730s
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
McKansy
post 12-01-2006 18:14:00Zgłoś naruszenie
Post #4


[PRO]user
******

Grupa: U?ytkownicy
Postów: 1 262
Dołączył: 16-10-2005
Użytkownik nr: 949



Dobra, przyznam sie: oklamalem was happy.gif biggrin.gif Zeczywiscie to mam interenet 1.5Mbit/s dry.gif To ale chyba juz wystarczajaco - slucham tylko radia i nic pozatym happy.gif


--------------------
user posted image
user posted image
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
Rosomak
post 12-01-2006 18:34:07Zgłoś naruszenie
Post #5


Sucker user
********

Grupa: U?ytkownicy
Postów: 2 844
Dołączył: 10-04-2004
Skąd: ERROR ERROR ERROR!! Nastąpi zamknięcie systemu windows!
Użytkownik nr: 45



QUOTE(McKansy @ 12-01-2006 18:14:00)
Dobra, przyznam sie: oklamalem was happy.gif  biggrin.gif
[right][snapback]63766[/snapback][/right]

Nikt się nie nabrał, więc się tak nie ciesz dry.gif


--------------------
Proc: P4 2533@3100 |= AC Freezer 4
Grafa: Gecube Radeon 9550XT 450/600
Płyta główna: Gigabyte GA-8IPE1000G Intel 865PE
RAM: 2x512DDR (400)
HDD: Samsung SP6003H
Zasiłka: Codegen 400W

(\_/) (\_/)
(O.o) (O.o)
(> <) (> <)
Króliczki górą!
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
Bruce
post 12-01-2006 19:18:26Zgłoś naruszenie
Post #6


Sta?y Bywalec
******

Grupa: Przyjaciele forum
Postów: 1 160
Dołączył: 13-11-2005
Użytkownik nr: 1 229



Mam Neo 640.
http://img456.imageshack.us/my.php?image=bbb3zh.jpg
http://img456.imageshack.us/my.php?image=xxx3ep.jpg
http://img484.imageshack.us/my.php?image=r...roku20061km.jpg

Prosze bardzo, dowód na to, że testery nie są miarodajne.
Go to the top of the page
PM
Email Poster  
+Quote Post
McKansy
post 12-01-2006 19:21:16Zgłoś naruszenie
Post #7


[PRO]user
******

Grupa: U?ytkownicy
Postów: 1 262
Dołączył: 16-10-2005
Użytkownik nr: 949



Nie dzialaja linki by powiekszyc obrazek blink.gif


--------------------
user posted image
user posted image
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
Gonzo
post 12-01-2006 20:25:46Zgłoś naruszenie
Post #8


Sta?y Bywalec
******

Grupa: Przyjaciele forum
Postów: 1 697
Dołączył: 20-06-2004
Skąd: i dokąd?
Użytkownik nr: 103
Numer GG 


http://img63.imageshack.us/my.php?image=beztytuu1as.jpg

i co? :> :D


--------------------
HP compaq 6730s
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
forteller
post 12-01-2006 21:31:48Zgłoś naruszenie
Post #9


OC Master
**********

Grupa: SFPG
Postów: 6 408
Dołączył: 05-10-2004
Skąd: zacząć?
Użytkownik nr: 193



293kbps... neo512 dzielone na 3 os.


--------------------
Intel Core 2 Duo E7200 @ 3,7GHz| Pentagram HP-120AlCu | DFI Infinity P965-S DARK | 2x2GB A-Data Vitesta Extreme @ 820MHz 4-4-4-12
Seagate Barracuda 7200.12 500GB | Chieftec GPS 450AA-101A + Fander FX120 | Antec Three Hundred
BFG GeForce 8800GT OC @ 735/1836/2060 | NEC AccuView 19WV

Logitech MX700 | SteelPad QCK mini | Labtec Ultra-Flat Wireless Desktop USB
Sony DHC-MD373 + Fonica A17 + Sennheiser PX100 <bitperfect>

"There is no dark side of the moon really. Matter of fact, its all dark."
Go to the top of the page
PM
Email Poster  
+Quote Post
Gocek
post 12-01-2006 21:34:35Zgłoś naruszenie
Post #10


Gekon
*********

Grupa: SFPG
Postów: 4 665
Dołączył: 23-04-2004
Skąd: Ingolstadt
Użytkownik nr: 71
Numer GG   


Mi pokazywało 248,8kbps, a teraz gdy uploaduje plik na serwer z szybkością 15kBps to pokazało mi 114,4kbps. Screeny zrobie potem, bo jestem po formacie i nie mam jeszcze photoshopa zainstalowanego a paint sux :P

Gouge, ja kiedyś (do czerwca zeszłego roku) byłem lepszy od ciebie ;] jechałem na modemie 32kbps ;] (jechałem tak przez rok :P)


--------------------
Życie się toczy, fura się toczy, a moja fucha to rzucać się w oczy.
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
McKansy
post 12-01-2006 22:04:38Zgłoś naruszenie
Post #11


[PRO]user
******

Grupa: U?ytkownicy
Postów: 1 262
Dołączył: 16-10-2005
Użytkownik nr: 949



No predkosci macie kosmiczne biggrin.gif Mozecie jeszcze napisac ile kto placi za internet'ka oraz jaka ma predkosc?? happy.gif Ja mam 1.5Mbit/s w rzeczywistosci, nalezy od ceny abon odliczyc tak: to ze zrobilem www i ja aktualizuje mojemu operatorowi internetu, obsluguje jego forum i to, ze mam zasilanie podlaczone do switcha w domu, czyli wszystko to kosztuje mnie 30zł/miesiac biggrin.gif


--------------------
user posted image
user posted image
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
Gocek
post 12-01-2006 22:09:11Zgłoś naruszenie
Post #12


Gekon
*********

Grupa: SFPG
Postów: 4 665
Dołączył: 23-04-2004
Skąd: Ingolstadt
Użytkownik nr: 71
Numer GG   


Ten modem 32kbps miałem za free ^-^
Teraz Neozdradzieckie 256kbps za 72zł/miech (mowa na rok) [elbląg]
Softel 52kbps za 93zł !!!!(tak, to prawda takie ceny sa do [CENZURA]a wacława za gowniane łacza na wsiach):/ [ostaszewo] (ale tutaj panowie z softelu mają wała bo własnie z tego rezygnuje gdyż wchodzi możliwość zainstalowania neoski w ost. i takowa 512 bedzie najprawdopodobniej zamowiona)


--------------------
Życie się toczy, fura się toczy, a moja fucha to rzucać się w oczy.
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
Qqlele
post 12-01-2006 22:11:22Zgłoś naruszenie
Post #13


Chosen One
*******

Grupa: SFPG
Postów: 2 516
Dołączył: 04-04-2004
Skąd: Wasteland
Użytkownik nr: 25
Numer GG   


6 Megabitowe lacze biggrin.gif
Ale na ponad 200 osob na osiedlu crazy.gif
3 Megabity download i 3 Megabity upload :)
Narzekac nie moge bo naprawde chodzi duzo lepiej niz jakies syfiaste NEO ;)
(NEO ponizej 1024 to kupa shitu i nikt mnie nie przekona ze tak niema :P)


--------------------


Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
Gonzo
post 12-01-2006 23:56:27Zgłoś naruszenie
Post #14


Sta?y Bywalec
******

Grupa: Przyjaciele forum
Postów: 1 697
Dołączył: 20-06-2004
Skąd: i dokąd?
Użytkownik nr: 103
Numer GG 


QUOTE(Gouge @ 12-01-2006 21:29:45)
Ponad 10 razy szybszy od mojego.
Tere-fere
kuku...
[right][snapback]63804[/snapback][/right]



no moja radiowka idzie peplna para, powaga czasem dziaram nawet 170KB/s ... idzie jak zloto... za 29zł na miesiac AHA lacze jest dzielone na 11 domow = 12 kompow chyba... biggrin.gif


--------------------
HP compaq 6730s
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
MasterMilten
post 13-01-2006 8:43:25Zgłoś naruszenie
Post #15


Akwizytor
***

Grupa: U?ytkownicy
Postów: 225
Dołączył: 29-01-2005
Skąd: Się biorą dzieci??
Użytkownik nr: 264



Siec jest dobra jak ma sie tak jak ja 8 osob. 7 panienek albo starych osob itp. które nieobciazaja łacza bo uzywają głównie gadu gadu itp. a reszta jest dla ciebie :D
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
Sensej
post 13-01-2006 22:17:51Zgłoś naruszenie
Post #16


OC Master
**********

Grupa: SFPG
Postów: 7 093
Dołączył: 02-04-2004
Skąd: Gorzów
Użytkownik nr: 7



Ja już miałem do czynienia z różnymi firmami i z różnymi łączami i wniosek jest bardzo prosty. Chello bije na głowę konkurencję jeżeli chodzi o jakość usług i cenę.

Teraz po kupnie lapa zastanawiam się nad iPlus, czyli modem z własnym numerem działający pod UMTS/EDGE/GPRS. Miesięczny abonament to 60 lub 120 zł i prędkość uzależniona jest od tego co mamy w zasięgu. GPRS to wiadomo najwolniejsze wyjście bo prędkość mamy w najlepszym wypadku modemową. UMTS to sporo ponad 300 kb/s, z tego co pamiętam, i ograniczony jest zasięg - tylko w dużych miastach. Całe szczęście, że w Szczecinie w centrum już jest. No i co jest najfajniejsze to to, że modem obsługuje WLAN, czyli bardzo szybki internet w każdym KFC, wyznaczonych obszarach miast i na mojej uczelni ;]]


--------------------
Kreatywny Świat - CreativeWorld.blox.pl
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
Chochlik
post 14-01-2006 13:01:39Zgłoś naruszenie
Post #17


Filmożerca
*****

Grupa: Przyjaciele forum
Postów: 704
Dołączył: 24-06-2005
Skąd: Kraków
Użytkownik nr: 440



Ja ze swojego netu jestem zadowolony. biggrin.gif
50 zł abonamentu za radiówke 400 kb/s nieograniczony upload i download + własny serwer. Z wszystkich ofert ta jest najlepsza bo miałem jeszcze do wyboru neozdrade, ale cieszę się że jej nie wziąłem


--------------------
"Cause
you're all I want
you're all I need
you're everything
everything"
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
Windows
post 14-01-2006 13:04:04Zgłoś naruszenie
Post #18


Akwizytor
***

Grupa: U?ytkownicy
Postów: 230
Dołączył: 11-12-2005
Użytkownik nr: 1 520



Ja mam 128kb/s, mnie to jak narazie wystarczy. Ale od marca będe miał 256 lub 512 crazy.gif
Go to the top of the page
PM
Email Poster  
+Quote Post
McKansy
post 14-01-2006 17:40:16Zgłoś naruszenie
Post #19


[PRO]user
******

Grupa: U?ytkownicy
Postów: 1 262
Dołączył: 16-10-2005
Użytkownik nr: 949



Mozesz mi podac nazwe lub www twojego operatora Tofiq??


--------------------
user posted image
user posted image
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
Chochlik
post 14-01-2006 17:58:07Zgłoś naruszenie
Post #20


Filmożerca
*****

Grupa: Przyjaciele forum
Postów: 704
Dołączył: 24-06-2005
Skąd: Kraków
Użytkownik nr: 440



Tak mój dostawca to KeramNet, yy wątpe by Ci podłączył bo to radiówka która liczy około 80 osób i jak narazie łapie tylko okoliczne miejscowości tzn Rzeszotary Świątniki Górne Podstolice idt dla niewtajemniczonych pod Krakowem a tu link do storny Klik


--------------------
"Cause
you're all I want
you're all I need
you're everything
everything"
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post

3 Stron V   1 2 3 >
Reply to this topicNew Topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

Collapse

> Podobne tematy:

  Temat Odpowiedzi Założyciel tematu Wyświetleń Ostatnia akcja
No New Posts wasza ocena
prozba o zaopiniowanie
13 conan barbarian 3 304 12-02-2007 12:53:39
Ostatni post: conan barbarian
No new Wasza życiowa droga przez karty graficzne ;)
67 monitor lcd 11 705 18-01-2007 16:35:29
Ostatni post: malyxxl
No new Wasza kobieta... a wasze zainteresowania?
Klub wzajemnej adoracji... :P
26 picia_pitol 4 517 17-01-2007 12:25:44
Ostatni post: Pici4k
No New Posts Wasza ocena?
1 Hilar 2 101 24-12-2006 21:36:30
Ostatni post: Kuba14
No new Wasza pierwsza miłość
przypmnijcie sobie jak to było :)
58 -drake- 8 061 28-11-2005 19:34:51
Ostatni post: Gocek


 

Skin designed by IPB Forum Skins

Powered by wdsp.pl