25 Stron V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicNew Topic
Forumowe turnieje, Zagramy w coś?
janek
post 15-07-2006 20:52:04Zgłoś naruszenie
Post #21


Geronimo
*******

Grupa: Zbanowani
Postów: 2 015
Dołączył: 27-12-2005
Skąd: z Turku
Użytkownik nr: 1 666



Mam paczki pościągane ale po zainstalowaniu mi się gierka nie odpala (domyślam się dlaczego ;D ), ale popróbuje.
shog opisz dokładniej o którą mape Ci chodzi.

... juz wiem! Kubra Dam!


--------------------

* AMD Opteron 165 @ 2.99 GHz * DFI LanParty nF4 @SLI * AC Freezer Pro 64 * 2x1 GB DDR Kingston HyperX*
* Galaxy GeForce 8800GT 512 MB 1.0 ns 600/1800 @ 675(1728)/2236 MHz * Samsung HD321KJ 320GB *
* LG DVD-RAM GSA-4167B * Samsung SM 795DF * Long Tech SP-700 * Modecom MC-400 ATX 2.0 *

* Genius SW-HF 5.1 Home Theater * SONY ST-S 570 ES * Panasonic S42 * MRS-121 SCART *
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
Google Bot
post 15-07-2006 20:52:04Zgłoś naruszenie
Post #


Google Ads









Go to the top of the page
 
Quote Post
Shog
post 15-07-2006 20:52:10Zgłoś naruszenie
Post #22


Sta?y Bywalec
******

Grupa: Przyjaciele forum
Postów: 1 750
Dołączył: 15-05-2005
Skąd: 3City™
Użytkownik nr: 342
Numer GG   


QUOTE(BARTMAN @ 15-07-2006 21:49:01)
chodzi pewnie o Dragon Valley, dodaj do tego jeszcze Strike At karkand, i będą dwie małe mapy.[right][snapback]87186[/snapback][/right]
Mała to ona nie jest jednak liczy sie tam gra w pojazdach, a nie walka piechoty wiec dystanse sie skracają
BTW w "Strike..." galismy
QUOTE(janek @ 15-07-2006 21:52:04)
... juz wiem! Kubra Dam![right][snapback]87188[/snapback][/right]
Niet, Dragon Valley - źle sie wyraziłem bo tam jest coś w rodzaju tamy biggrin.gif
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
androll
post 15-07-2006 20:55:22Zgłoś naruszenie
Post #23


Bywalec
*****

Grupa: Przyjaciele forum
Postów: 973
Dołączył: 16-12-2005
Skąd: się ona tu wzięła?
Użytkownik nr: 1 564



na malą ilość osób najlepsza jest strike at karkand, małe miasto i tyle, można sią umowią że nie strzelamy z pojazdów i bądzie walka na klamki z dobrą jatką:)


--------------------

Zmieniłem sygnaturkę na bardziej regulsaminową ;] /QQ
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
Shog
post 15-07-2006 21:00:51Zgłoś naruszenie
Post #24


Sta?y Bywalec
******

Grupa: Przyjaciele forum
Postów: 1 750
Dołączył: 15-05-2005
Skąd: 3City™
Użytkownik nr: 342
Numer GG   


Zawsze ulubionym "sportem" w BF2 bylo dla mnie latanie heli... aczkolwiek jak sie rozkręce to i jako infantry będe nieźle... gral biggrin.gif To jednak wymaga treningu spiteful.gif
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
Pici4k
post 15-07-2006 21:01:42Zgłoś naruszenie
Post #25


Akwizytor
***

Grupa: U?ytkownicy
Postów: 283
Dołączył: 05-07-2006
Skąd: Z Kątowni
Użytkownik nr: 3 516
 


Zaraz...to gramy z patch'ami czy bez ? :P
Kurde no nie wiedziałem o meczyku.


--------------------
Płyta Główna - AsusA8N
Karta Graficzna - nVidia GeForce 6600 GT
Procesor - AMD Athlon 64 3500+
Dysk Twardy - Samsung SP2504C ( 250GB )
Pamięć - 1GB RAM ( 2x512 )

Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
Chochlik
post 15-07-2006 21:06:18Zgłoś naruszenie
Post #26


Filmożerca
*****

Grupa: Przyjaciele forum
Postów: 704
Dołączył: 24-06-2005
Skąd: Kraków
Użytkownik nr: 440



No, grało sie fajnie, tyle że ja jeszczemusze potrenowac sam bo pierwszy raz w zyciu gralem w gre i juz na multi biggrin.gif


--------------------
"Cause
you're all I want
you're all I need
you're everything
everything"
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
Pici4k
post 15-07-2006 21:13:48Zgłoś naruszenie
Post #27


Akwizytor
***

Grupa: U?ytkownicy
Postów: 283
Dołączył: 05-07-2006
Skąd: Z Kątowni
Użytkownik nr: 3 516
 


Damn.
To kiedy jakiś następny meczyk ?
---
Edit
A właśnie jeszcze jedno pytanie. Bo w tej sieci "janek@W6" jest tylko 5 osób ( beze mnie ) więc jak Wy ten meczyk graliście ? No chyba, że jakaś inna sieć jest którą przeoczyłem.


--------------------
Płyta Główna - AsusA8N
Karta Graficzna - nVidia GeForce 6600 GT
Procesor - AMD Athlon 64 3500+
Dysk Twardy - Samsung SP2504C ( 250GB )
Pamięć - 1GB RAM ( 2x512 )

Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
unbreak
post 15-07-2006 21:20:48Zgłoś naruszenie
Post #28


Juggalo
********

Grupa: U?ytkownicy
Postów: 3 515
Dołączył: 12-04-2006
Skąd: /home/unbreak
Użytkownik nr: 2 484
 


Ja proponuje meczyk w cos co tak grafiki nie obciaza :)

przynajmniej na razie

np CS, co wy na to?? laugh.gif


--------------------
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
Shog
post 15-07-2006 21:23:56Zgłoś naruszenie
Post #29


Sta?y Bywalec
******

Grupa: Przyjaciele forum
Postów: 1 750
Dołączył: 15-05-2005
Skąd: 3City™
Użytkownik nr: 342
Numer GG   


QUOTE(UnbReaK @ 15-07-2006 22:20:48)
Ja proponuje meczyk w cos co tak grafiki nie obciaza :)
Call of Duty: United Offensive (od biedy zwykły COD) spiteful.gif Na Twojej grafie spokojnie byś w to pograł yes.gif
QUOTE(UnbReaK @ 15-07-2006 22:20:48)
np CS, co wy na to??  laugh.gif
<paw>
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
Skabar
post 15-07-2006 22:23:25Zgłoś naruszenie
Post #30


Bywalec
*****

Grupa: Przyjaciele forum
Postów: 670
Dołączył: 05-03-2006
Skąd: Wlkp.
Użytkownik nr: 2 201



QUOTE(Shog @ 15-07-2006 22:23:56)
Call of Duty: United Offensive (od biedy zwykły COD) spiteful.gif Na Twojej grafie spokojnie byś w to pograł yes.gif
[right][snapback]87199[/snapback][/right]

Jestem za. U mnie nawet na celinie 400 mhz i GF 2 mx chodzila plynie.

Przydaly bysie jakies screeny z iloscia fragow na koniec zabawy z dzisiejszego pojedynku. Domyslam sie ze nikt nie zrobil, ale na przyszlosc jesli mozecie to zamieszczajcie screeny tablicy z wynikami.

To co jutro w call??? Proponuje zaopatrzyc sie w xfire.


--------------------
Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, na cuda potrzebuję trochę więcej czasu
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
unbreak
post 16-07-2006 1:29:07Zgłoś naruszenie
Post #31


Juggalo
********

Grupa: U?ytkownicy
Postów: 3 515
Dołączył: 12-04-2006
Skąd: /home/unbreak
Użytkownik nr: 2 484
 


Heh, w obecnej chwili działam na zintegrowanej grafie (ATi Xpress200), bo ta co w sygnaturze poszła do servisu :)

Takze COD good.gif jeszcze musze sie w UO zaopatrzyć i bedziemy sie bawić yahoo.gif


--------------------
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
Skabar
post 16-07-2006 6:35:52Zgłoś naruszenie
Post #32


Bywalec
*****

Grupa: Przyjaciele forum
Postów: 670
Dołączył: 05-03-2006
Skąd: Wlkp.
Użytkownik nr: 2 201



QUOTE(UnbReaK @ 16-07-2006 2:29:07)
jeszcze musze sie w UO zaopatrzyć i bedziemy sie bawić yahoo.gif
[right][snapback]87220[/snapback][/right]

Byla kiedys wersja deluxe za 40 zl. Zawierala ona COD 1 i COD:UO. Kupilem i nie zaluje.
Najdziwniejsze bylo to ze sam COD 1 kosztowal wtedy w Media wiecej. crazy.gif

Pytanie tylko co z serwerem. Mozemy sie wbic na jakis pusty i zajac wszystkie sloty, chyba ze zna ktos jakiegos admina osobiscie. Zawsze mozna kickowac wiare spoza forum. biggrin.gif


--------------------
Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, na cuda potrzebuję trochę więcej czasu
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
Jamal
post 16-07-2006 8:06:47Zgłoś naruszenie
Post #33


Pocz?tkuj?cy
**

Grupa: U?ytkownicy
Postów: 30
Dołączył: 26-05-2006
Skąd: wiesz???
Użytkownik nr: 3 045
Numer GG 


A ja proponuje meczyk w ET (darmowa gierka ledwo 260mb kazdy moze sciagnac). Jest tu chyba paru sympatykow tej gierki:P??? CoD-a juz niestety nie mam bo plytki lekko mi sie "nadwyrezyly":P Z servem raczej nie byloby problemu bo cala masa pustych stoi. Jak ktos ma checi i ochote to niech pisze.

P.S ET wymiata takie gierki jak CS, CoD, MoH, a nawet batlefieldy (choziaz mam i gralem tylko w Batlefield 2) ale to taki moj off-top:P
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
Pawmen
post 16-07-2006 9:36:41Zgłoś naruszenie
Post #34


Sta?y Bywalec
******

Grupa: Przyjaciele forum
Postów: 1 044
Dołączył: 12-06-2005
Skąd: The Room
Użytkownik nr: 393



Jamal Et to jedyna gierka (ze strzelanek ) w ktorej nie mam lagow
Moge z checia zagrac :)


--------------------



Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
Guest_gigababy_*
post 16-07-2006 10:21:02Zgłoś naruszenie
Post #35





Goscie






mam pytanie czy ktos bedzie gral w BF2 i jeszcze jedno czy do hamachi potrzebny jest oryginalny bf2 ???
Go to the top of the page
 
+Quote Post
janek
post 16-07-2006 10:36:45Zgłoś naruszenie
Post #36


Geronimo
*******

Grupa: Zbanowani
Postów: 2 015
Dołączył: 27-12-2005
Skąd: z Turku
Użytkownik nr: 1 666



QUOTE(gigababy @ 16-07-2006 11:21:02)
mam pytanie czy ktos bedzie gral w BF2 i jeszcze jedno czy do hamachi potrzebny jest oryginalny bf2 ???
[right][snapback]87242[/snapback][/right]

no już wczoraj graliśmy. A co się działo. Takich akcji to nawet najstarsi górale nie pamiętają ;D
Nie jest potrzebny oryginalny BF.

Co powiecie na meczyk dziś ok 17 biggrin.gif


--------------------

* AMD Opteron 165 @ 2.99 GHz * DFI LanParty nF4 @SLI * AC Freezer Pro 64 * 2x1 GB DDR Kingston HyperX*
* Galaxy GeForce 8800GT 512 MB 1.0 ns 600/1800 @ 675(1728)/2236 MHz * Samsung HD321KJ 320GB *
* LG DVD-RAM GSA-4167B * Samsung SM 795DF * Long Tech SP-700 * Modecom MC-400 ATX 2.0 *

* Genius SW-HF 5.1 Home Theater * SONY ST-S 570 ES * Panasonic S42 * MRS-121 SCART *
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
Pici4k
post 16-07-2006 10:43:55Zgłoś naruszenie
Post #37


Akwizytor
***

Grupa: U?ytkownicy
Postów: 283
Dołączył: 05-07-2006
Skąd: Z Kątowni
Użytkownik nr: 3 516
 


Jestem za :D
Mam tylko nadzieje, że zbierze się troszkę więcej ludzi. People come on :P


--------------------
Płyta Główna - AsusA8N
Karta Graficzna - nVidia GeForce 6600 GT
Procesor - AMD Athlon 64 3500+
Dysk Twardy - Samsung SP2504C ( 250GB )
Pamięć - 1GB RAM ( 2x512 )

Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
deathtree
post 16-07-2006 10:53:43Zgłoś naruszenie
Post #38


Sta?y Bywalec
******

Grupa: U?ytkownicy
Postów: 1 098
Dołączył: 03-04-2004
Skąd: Chojnice
Użytkownik nr: 18
Numer GG   


QUOTE(UnbReaK @ 15-07-2006 22:20:48)
Ja proponuje meczyk w cos co tak grafiki nie obciaza :)

przynajmniej na razie

np CS, co wy na to??  laugh.gif
[right][snapback]87198[/snapback][/right]


Można :)


--------------------
d;>
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
Karolek
post 16-07-2006 11:01:24Zgłoś naruszenie
Post #39


Heretyk
********

Grupa: SFPG
Postów: 3 430
Dołączył: 16-04-2006
Skąd: Hereford
Użytkownik nr: 2 552



W CS 1.6 to bym zagrał. Mecz jest doobrym pomysłem.


--------------------
Toshiba P200-1FC
#>Core2Duo T7250@2GHz
#>2048MB@667MHz
#>ATI Radeon HD2600 256MB
#>Fujitsu MHX2250BT 250GB

Nie udzielam porad dotyczących komputerów na GG
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
Skabar
post 16-07-2006 11:03:40Zgłoś naruszenie
Post #40


Bywalec
*****

Grupa: Przyjaciele forum
Postów: 670
Dołączył: 05-03-2006
Skąd: Wlkp.
Użytkownik nr: 2 201



Proponuje zeby kazdy napisal w jakie gry moze grac na necie. Bo jak kazdy bedzie pisal inne tytuly to nie dojdziemy do porozumienia. Wy miecie poprostu wszystkie gry jakie macie na neta w domu.
Ja mam COD1, COD: UO i moge pograc od kolegi w COD2.(CallOfDuty)
Mam jeszcze LFS (LiveForSpeed), ale tylko demo.
BF i CS nie mam chociaz chetnie bym pogral. Moze kupie jak cos wiecej kasy wpadnie.


--------------------
Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, na cuda potrzebuję trochę więcej czasu
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post

25 Stron V  < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicNew Topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

Collapse

> Podobne tematy:

  Temat Odpowiedzi Założyciel tematu Wyświetleń Ostatnia akcja
No new Forumowe ciekawostki
68 Sheldon 13 471 22-01-2008 10:52:47
Ostatni post: ŁakO


 

Skin designed by IPB Forum Skins

Powered by wdsp.pl