25 Stron V  < 1 2 3 4 5 > »   
Reply to this topicNew Topic
Forumowe turnieje, Zagramy w coś?
Guest_gigababy_*
post 16-07-2006 11:34:43Zgłoś naruszenie
Post #41





Goscie






ja mam :
BF2, CoD2,CS,ET,
-----------
a jeszcze mam jedno pytanie jak to sie obsluguje bo nie wiem jak sie to robi przez lan w BF2 moze ktos mi powiedziec bede wdzieczny
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Google Bot
post 16-07-2006 11:34:43Zgłoś naruszenie
Post #


Google Ads









Go to the top of the page
 
Quote Post
Pici4k
post 16-07-2006 13:29:36Zgłoś naruszenie
Post #42


Akwizytor
***

Grupa: U?ytkownicy
Postów: 283
Dołączył: 05-07-2006
Skąd: Z Kątowni
Użytkownik nr: 3 516
 


Battlefield 2
Call Of Duty
Call Of Duty: United Offensive
Call Of Duty2
Counter Strike Source
Unreal Tournament 2004
Painkiller


--------------------
Płyta Główna - AsusA8N
Karta Graficzna - nVidia GeForce 6600 GT
Procesor - AMD Athlon 64 3500+
Dysk Twardy - Samsung SP2504C ( 250GB )
Pamięć - 1GB RAM ( 2x512 )

Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
jaca
post 16-07-2006 13:52:25Zgłoś naruszenie
Post #43


Bywalec
*****

Grupa: Przyjaciele forum
Postów: 751
Dołączył: 09-02-2006
Skąd: łódzkie
Użytkownik nr: 1 983
Numer GG   


Ja mam Call of Duty 1 , 2 , UO i Painkiller


--------------------
MSI P35 NEO2 FIR
E6300@3500 1,432V
2x2G APOGEE 800@1000 5.5.5.15
GIGABYTE HD 5770
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
unbreak
post 16-07-2006 14:06:45Zgłoś naruszenie
Post #44


Juggalo
********

Grupa: U?ytkownicy
Postów: 3 515
Dołączył: 12-04-2006
Skąd: /home/unbreak
Użytkownik nr: 2 484
 


Ja na razie moge grać w gry bez wymagań graficznych(jestem na zintegrowanej Xpress200)

wiec tak:
COD, ewentualnie jak załatwie COD:UO
CS
i chyba tyle, co do ET to sie zaopatrze w to i tez bede na TAK.

co do servera, gramy przez 'hamachi' wiec nie potrzebny nam jest server na necie good.gif


--------------------
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
androll
post 16-07-2006 14:44:49Zgłoś naruszenie
Post #45


Bywalec
*****

Grupa: Przyjaciele forum
Postów: 973
Dołączył: 16-12-2005
Skąd: się ona tu wzięła?
Użytkownik nr: 1 564



QUOTE
gigababy Napisano Dzisiaj, 12:34:43
a jeszcze mam jedno pytanie jak to sie obsluguje bo nie wiem jak sie to robi przez lan w BF2 moze ktos mi powiedziec bede wdzieczny

odpalasz najpierw hamachi i robisz:
na dolnym środkowym przycisku - dołącz do istniejącej sieci user janek@W6 hasło 2123 z tego co pamiętam
minimalizujesz hamachi i odpalasz battlefield2, wielu graczy, dołącz lokalnie i tam zobaczysz serwer
pozdr.


--------------------

Zmieniłem sygnaturkę na bardziej regulsaminową ;] /QQ
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
Shog
post 16-07-2006 20:41:31Zgłoś naruszenie
Post #46


Sta?y Bywalec
******

Grupa: Przyjaciele forum
Postów: 1 750
Dołączył: 15-05-2005
Skąd: 3City™
Użytkownik nr: 342
Numer GG   


Z dzisjszej gry nie jestem zadowolony:
- lagi jak sam skurczybyk
- ciagle te typowo miejskie mapy (walka piechoty) - jak chcecie pobiegać to pograjmy sobie w COD, a nie zawracajmy tyłka battlefieldem
- wiecie ze istnieje możliwość komunikacji pisemnej w tej grze? zdaje mi sie ze większość nie wie bo co bym nie pisał i tak to olewacie, wszelkie pytania pozostaja bez odpowiedzi pozostałych graczy...
- next time ja zakładam serwer i wybieram mapy :>

PS. Moze troche mniej bym marudził ale coś mnie dziś mocno wkurw... nie jest to związane z grą...

W co mogę grać:
- COD
- COD UO
- COD 2
- Battlefield 1942
- Battlefield 2
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
Pici4k
post 16-07-2006 21:23:07Zgłoś naruszenie
Post #47


Akwizytor
***

Grupa: U?ytkownicy
Postów: 283
Dołączył: 05-07-2006
Skąd: Z Kątowni
Użytkownik nr: 3 516
 


Ej no to był dramat. Co się w ogóle stało ? Takie lagi od początku były ?
Gadałem z Tofiq'iem i pomyśleliśmy, że o 23 można spróbować. Nie ma bata, żeby lagowało. Co Wy na to ?


--------------------
Płyta Główna - AsusA8N
Karta Graficzna - nVidia GeForce 6600 GT
Procesor - AMD Athlon 64 3500+
Dysk Twardy - Samsung SP2504C ( 250GB )
Pamięć - 1GB RAM ( 2x512 )

Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
androll
post 16-07-2006 21:32:45Zgłoś naruszenie
Post #48


Bywalec
*****

Grupa: Przyjaciele forum
Postów: 973
Dołączył: 16-12-2005
Skąd: się ona tu wzięła?
Użytkownik nr: 1 564



postawię jeszcze raz serwer o 23, jak bedzie malo osob to w ....


--------------------

Zmieniłem sygnaturkę na bardziej regulsaminową ;] /QQ
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
janek
post 17-07-2006 18:01:48Zgłoś naruszenie
Post #49


Geronimo
*******

Grupa: Zbanowani
Postów: 2 015
Dołączył: 27-12-2005
Skąd: z Turku
Użytkownik nr: 1 666



QUOTE(Shog @ 16-07-2006 21:41:31)
Z dzisjszej gry nie jestem zadowolony:
- lagi jak sam skurczybyk
- ciagle te typowo miejskie mapy (walka piechoty) - jak chcecie pobiegać to pograjmy sobie w COD, a nie zawracajmy tyłka battlefieldem
- wiecie ze istnieje możliwość komunikacji pisemnej w tej grze? zdaje mi sie ze większość nie wie bo co bym nie pisał i tak to olewacie, wszelkie pytania pozostaja bez odpowiedzi pozostałych graczy...
- next time ja zakładam serwer i wybieram mapy :>


[right][snapback]87375[/snapback][/right]

Wiemy że jest taka możliwość, ale jak androll we mnie z armaty napiernicza to nawet nie mam pojęcia że coś piszesz.
Tofiq mówił, że początkowo było dobrze, później sie coś popierniczyło. Nie wiem jak to było u was. Podejrzewam, że jeden koleś z mojej sieci zaczął zasysać. Gówniarz niema co robić tylko ciągnie pierdoły.


--------------------

* AMD Opteron 165 @ 2.99 GHz * DFI LanParty nF4 @SLI * AC Freezer Pro 64 * 2x1 GB DDR Kingston HyperX*
* Galaxy GeForce 8800GT 512 MB 1.0 ns 600/1800 @ 675(1728)/2236 MHz * Samsung HD321KJ 320GB *
* LG DVD-RAM GSA-4167B * Samsung SM 795DF * Long Tech SP-700 * Modecom MC-400 ATX 2.0 *

* Genius SW-HF 5.1 Home Theater * SONY ST-S 570 ES * Panasonic S42 * MRS-121 SCART *
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
Pici4k
post 17-07-2006 18:20:32Zgłoś naruszenie
Post #50


Akwizytor
***

Grupa: U?ytkownicy
Postów: 283
Dołączył: 05-07-2006
Skąd: Z Kątowni
Użytkownik nr: 3 516
 


Pograłem chwilę, ale to mnie zagięło. Ludzie, powiedzcie mi. Gra stworzona do multi a cofa mi postać przy pingu 50 blink.gif
To co ja mam mieć ping 5 żebym mógł w to grać ? Jak gram z botami to gierka chodzi rewelacyjnie więc to raczej nie wina sprzętu. Netu też nie, bo w CoD2 i parę innych tytułów gram również po sieci i nigdy takich jaj nie miałem. W F.E.A.R. nawet przy pingu 250 można było grać przyjemnie bez żadnych skoków.


--------------------
Płyta Główna - AsusA8N
Karta Graficzna - nVidia GeForce 6600 GT
Procesor - AMD Athlon 64 3500+
Dysk Twardy - Samsung SP2504C ( 250GB )
Pamięć - 1GB RAM ( 2x512 )

Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
janek
post 17-07-2006 18:57:07Zgłoś naruszenie
Post #51


Geronimo
*******

Grupa: Zbanowani
Postów: 2 015
Dołączył: 27-12-2005
Skąd: z Turku
Użytkownik nr: 1 666



Możemy zagrać jutro po godz. 20. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Chętnych oczywiście zapraszam.


--------------------

* AMD Opteron 165 @ 2.99 GHz * DFI LanParty nF4 @SLI * AC Freezer Pro 64 * 2x1 GB DDR Kingston HyperX*
* Galaxy GeForce 8800GT 512 MB 1.0 ns 600/1800 @ 675(1728)/2236 MHz * Samsung HD321KJ 320GB *
* LG DVD-RAM GSA-4167B * Samsung SM 795DF * Long Tech SP-700 * Modecom MC-400 ATX 2.0 *

* Genius SW-HF 5.1 Home Theater * SONY ST-S 570 ES * Panasonic S42 * MRS-121 SCART *
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
Guest_gigababy_*
post 17-07-2006 19:31:00Zgłoś naruszenie
Post #52





Goscie






a ja bym chetnie jutro zagral w CoD 2 lub HALO 1 jak ktos ma to niech powie
Go to the top of the page
 
+Quote Post
unbreak
post 17-07-2006 19:36:30Zgłoś naruszenie
Post #53


Juggalo
********

Grupa: U?ytkownicy
Postów: 3 515
Dołączył: 12-04-2006
Skąd: /home/unbreak
Użytkownik nr: 2 484
 


Cod2 nie mam ale halo jestem zaopatrzony, tylko raczej mi teraz nie ruszy!

Ale mam :)


--------------------
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
Shog
post 17-07-2006 19:47:15Zgłoś naruszenie
Post #54


Sta?y Bywalec
******

Grupa: Przyjaciele forum
Postów: 1 750
Dołączył: 15-05-2005
Skąd: 3City™
Użytkownik nr: 342
Numer GG   


Najlepiej było by pograć pod wieczór (22-23) bo tak o 19-22 to przecież są internetowe "godziny szczytu" i sam mam pingi w grach słabe.

Co myślicie o uaktualnieniu wersji gry do 1.3? Zaopatrzyłem się już w tego patcha i zainstaluję jak będzie trzeba.
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
Guest_gigababy_*
post 17-07-2006 19:53:23Zgłoś naruszenie
Post #55





Goscie






aha ale jak bys sprobowal na jutro skabinowac halo to by bylo fajnie a



a ty mowisz o wersji 1.3 do jakiej gry ??
a ja nie moge juz jak ok. 22 bo mnie siostra goni zebym jej dal. ale tak to zawsze moge
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Shog
post 17-07-2006 20:05:34Zgłoś naruszenie
Post #56


Sta?y Bywalec
******

Grupa: Przyjaciele forum
Postów: 1 750
Dołączył: 15-05-2005
Skąd: 3City™
Użytkownik nr: 342
Numer GG   


QUOTE(gigababy @ 17-07-2006 20:53:23)
a ty mowisz o wersji 1.3 do jakiej gry ??
BF2
QUOTE(gigababy @ 17-07-2006 20:53:23)
a ja nie moge juz jak ok. 22 bo mnie siostra goni zebym jej dal
co jeśli można zapytać? acute.gif ;P
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
Guest_gigababy2_*
post 17-07-2006 20:17:42Zgłoś naruszenie
Post #57





Goscie






KOMPUTER !!!!!! biggrin.gif a ty myslales ze co dup* ?? crazy.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kamill
post 17-07-2006 20:19:26Zgłoś naruszenie
Post #58


podwójne el
*********

Grupa: SFPG
Postów: 4 583
Dołączył: 28-02-2005
Użytkownik nr: 290



[ot]
Eee... a czemu masz dwa konta? blink.gif
Chyba, że gigababy to nie ten sam koleś co gigababy2 biggrin.gif
[/ot]
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
Guest_gigababy2_*
post 17-07-2006 20:22:35Zgłoś naruszenie
Post #59





Goscie






tak to ja ten sam a zrobilem 2gigababy bo mi sie chaslo zapomnialo do konta i mam nowa przegladarke a w tamtej mialem zapamietane konta wiec to dalej ja tylko pod innym kontem :))

Ten post został edytowany przez Sensej: 18-07-2006 0:49:10
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kamill
post 17-07-2006 20:25:18Zgłoś naruszenie
Post #60


podwójne el
*********

Grupa: SFPG
Postów: 4 583
Dołączył: 28-02-2005
Użytkownik nr: 290



Za co za problem przywrócić hasło? blink.gif
Klikasz TUTAJ i jedziesz...

EOT, bo będą nas bić! ;p
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post

25 Stron V  < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicNew Topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

Collapse

> Podobne tematy:

  Temat Odpowiedzi Założyciel tematu Wyświetleń Ostatnia akcja
No new Forumowe ciekawostki
68 Sheldon 13 471 22-01-2008 10:52:47
Ostatni post: ŁakO


 

Skin designed by IPB Forum Skins

Powered by wdsp.pl