8 Stron V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicNew Topic
Komputer nie działa ?, ogólne problemy z komputerem
Guest_Gomez_*
post 14-12-2006 18:14:18Zgłoś naruszenie
Post #21





Goscie






Mój problem polegał na tym, że:

Po kilku minutach grania bądź nawet w "Windzie" monitor gasł i po kilku sek. się włączał ponownie... A potem zaczynały dziać się dziwne rzeczy w aplikacjach 3D, itp. (pasy, wielkie piksele) jakby grzała się karta...

Przyczyna:

Zasilacz nie trzymał napięć i stracił nad sobą kontrolę...

Rozwiązanie:

Kupno nowego zasilacza :P (mi pomogło)...

Go to the top of the page
 
+Quote Post
Google Bot
post 14-12-2006 18:14:18Zgłoś naruszenie
Post #


Google Ads









Go to the top of the page
 
Quote Post
DANON
post 10-01-2007 14:45:19Zgłoś naruszenie
Post #22


Noobie
*

Grupa: U?ytkownicy
Postów: 1
Dołączył: 10-01-2007
Użytkownik nr: 6 971



Witam
Jestem tu nowy i chciałbym pozdrowić wszystkich na forum. Mam problem z nowo złożonym komputerem ( płyta ASUS P5W DH Deluxe, procesor INTEL CORE 2 DUO E6600, pamięci 2x1GB Nanya DDRII 800 RAM, NT1GT64U8HB0BY-25C, karta grafiki Sapphire ATI Radeon X1900XT 512MB, dysk 160GB MAXTOR, zasilacz CoolerMaster eXtreme Power 650W). Mój problem objawia się tym, że po włączeniu komputera zapalają się diody zasilania i twardego dysku, po czym po ciągłym świeceniu (około 35 s) dioda od dysku gaśnie i przez cały ten czas nic nie pojawia się na monitorze (oprócz napisu: CHECK SIGNAL CABLE), poczym po paru min. przechodzi w stan „uśpienia”. Dodam, że słychać pracę dysku twardego, działa wentylator na procesorze i na grafice, ale na obudowie nawet nie drgnie. Pamięci kupiłem dokładnie o takich parametrach jakie podane są w tabeli producenta płyty głównej. Komputer reaguje na reset i na wyłanczanie, tzn. przytrzymanie głównego włącznika/wyłącznika przez 3 s. Nie słychać także żadnych sygnałów dźwiękowych w momencie nie podłączenia klawiatury. Kable do monitora jak i sam monitor są na pewno dobre, ponieważ działają na moim obecnym (starym) zestawie. Niestety mój stary komputer różni się wszystkim od nowego zestawu, także nic nie mogę przekładać w ramach sprawdzenia . Może ktoś zasugeruje co może być przyczyną takich objawów…?
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Go to the top of the page
PM
Email Poster  
+Quote Post
przemas
post 07-02-2007 20:09:29Zgłoś naruszenie
Post #23


Akwizytor
***

Grupa: U?ytkownicy
Postów: 217
Dołączył: 25-11-2006
Skąd: WIELKOPOLSKA
Użytkownik nr: 5 974
Numer GG 


witam
opisze wam problem z moim sprzecikiem:(, nie wiem co może być nie tak, w najgorszym razie wyśle cześci do serwisu, ale problem w tym że nie wiem co tak do końca jest grane.

Konfig kompa w sygnaturce, sprzęt moim zdaniem dobry, markowy i wielu użytkowników forum ma podobny wiec licze na jakieś podpowiedzi:)

Zaczne od początku :
Everest pokazywał mi napięcie na lini 12V około9-10V, przy choćby małym OC komp sie restartował i załączał sie jakby na dwa razy ( na sekunde potem przygasł i dalej rusza - potem już odpalił windowsa a przy troche wiekszym oc już nawet windows nie ruszył) zmieniłem zasiłke na Tagana 580W i napiecie w everescie to samo 9-10V, nic już nie rozumiem???Przy próbach Oc nawet podniesienie FSB do 300 komp tak samo startuje na 2 razy!!!Do tego wszystkiego jeszcze dziwny problem doszedł-wejścia na płycie głównej do wiatraków nie działają albo prawie nie działają i to jest dla mnie już czarna magia:) wiatrak dołączony do płyty asusa jak podepne do chodzi a wiatraki z obudowy ani drgną??Wiatraki są sprawne bo są teraz bezpośrednio pod zasilacz podłączone i działają, przed wymianą zasilacza jeszcze wiatraczki śmigały podłączone do płyty głównej a teraz juz nie chodzą??

1)Co może być przyczyną tego napiecia pokazywanego przez everesta???

2)Czemu kompa nie idzie podkrecić??(napiecia na procek dobrze ustawione -temperatura ok)

3)Co mogło sie stać z tymi 3pinami na płycie że jeden wiatrak chodzi(mały) a większe od obudowy chociaż przedtem działały teraz już nie chodzą ????

Przy ustawieniach auto komp działa bez zarzutu, jednak everest nadal takie napięcie pokazuje na lini 12V i oczywiście problem z wiatrakami pozostał.
pozdr
-----------
Co jest, nikt nie chce odpisać :))) Dałem tutaj ten temat żeby wiecznie nie zaśmiecać forum podobnymi tematami, dobry pomysł żeby wszystkie usterki kompa w jednym miejscu opisywać ale jek widze to nie zdaje egzaminu :((((


--------------------
***INTEL DUO2CORE 6300 ***ASUS P5B DELUXE***RAM 2x1024 GEIL 800mh ULTRA***GAINRWALD 7900gs 256mb/256bit***HDD SAMSUNG 250 GB SATA+40GB BARACCUDA ATA/KIESZEŃ***ZASIŁKA TAGAN 580W***DVD LG + CD-R LG***MONITOR LCD 21 SAMSUNG 215TW***CREATIVE 5+1 INSPIRE P5800***LOGITECH S510***
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
rekil
post 08-02-2007 20:54:34Zgłoś naruszenie
Post #24


Bywalec
*****

Grupa: Przyjaciele forum
Postów: 968
Dołączył: 08-10-2006
Użytkownik nr: 5 054



Witam. Od kilku dni mam problem z komputerem. (PC taki jak w sygnaturce). Po włączeniu (wiatraki się kręcą, wszystko OK) komputer niby działa ale po ok.5-10sekundach wyłącza się i głośniczek systemowy zaczyna piszczeć, nie mam pojęcia co oznacza ten dźwięk. Po zdetaktowaniu procka na 1150mhz i napięcie 1.4V wszystko śmiga, więc przeczuwałem, że jest to wina zasilacza. Dzisiaj dostałem paczke z zasilką (Chieftec GPS 350W). Uradowany, że wreszcie z kompem będzie wszystko ok, podłączam i niestety, wszystko po staremu. ;/ Nie mam pojęcia co zrobić, błagam poradźcie coś !!
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
Wojtek
post 09-02-2007 1:36:18Zgłoś naruszenie
Post #25


Spammer
*******

Grupa: Przyjaciele forum
Postów: 2 208
Dołączył: 27-11-2005
Skąd: Rzeszów
Użytkownik nr: 1 377
Numer GG 


QUOTE(rekil @ 08-02-2007 20:54:34)
Witam. Od kilku dni mam problem z komputerem. (PC taki jak w sygnaturce). Po włączeniu (wiatraki się kręcą, wszystko OK) komputer niby działa ale po ok.5-10sekundach wyłącza się i głośniczek systemowy zaczyna piszczeć, nie mam pojęcia co oznacza ten dźwięk. Po zdetaktowaniu procka na 1150mhz i napięcie 1.4V wszystko śmiga, więc przeczuwałem, że jest to wina zasilacza. Dzisiaj dostałem paczke z zasilką (Chieftec GPS 350W). Uradowany, że wreszcie z kompem będzie wszystko ok, podłączam i niestety, wszystko po staremu. ;/ Nie mam pojęcia co zrobić, błagam poradźcie coś !!
[right][snapback]1057339940[/snapback][/right]


Do tego Abita powinienłes mieć jakąś aplikacje monitorującą stan napięć i temperatur. Zainstaluj ją. Tam zaznacz, żeby wrzucało w logi warrningi. Sprawdź jeszcze temp w BIOSie i ustawienie Shot down temeprature


--------------------
PROC: Athlon XP 2500+ 1833MHz|1,65v@2200MHz|1,55v
COOLER: ThermalRight ALK-947U+AF12025
MOBO: Abit NF7-S v2.0
RAM: 2x512MB Goodram 400MHz
GRAFA: Prolink GeForce 6600 128/128 | 300MHz/500MHz@475/575
NAPĘD: Maxtor 80GB + Benq DW1655
ZASIŁKA: MC-350 ........... MONITOR: Samsung 226BW
+IBM T23 (1133MHz/512MB/40GB/DVD/14")
Go to the top of the page
PM
Email Poster  
+Quote Post
rekil
post 09-02-2007 9:36:29Zgłoś naruszenie
Post #26


Bywalec
*****

Grupa: Przyjaciele forum
Postów: 968
Dołączył: 08-10-2006
Użytkownik nr: 5 054



QUOTE(Wojtek @ 09-02-2007 1:36:18)
Do tego Abita powinienłes mieć jakąś aplikacje monitorującą stan napięć i temperatur. Zainstaluj ją. Tam zaznacz, żeby wrzucało w logi warrningi. Sprawdź jeszcze temp w BIOSie i ustawienie Shot down temeprature
[right][snapback]1057340050[/snapback][/right]


Temperatury w biosie są ok. Tylko zastanawia mne to, dlaczego on działa na niższych częstotliwościach i niższym napięciu ;/
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
Wojtek
post 09-02-2007 9:57:00Zgłoś naruszenie
Post #27


Spammer
*******

Grupa: Przyjaciele forum
Postów: 2 208
Dołączył: 27-11-2005
Skąd: Rzeszów
Użytkownik nr: 1 377
Numer GG 


QUOTE(rekil @ 09-02-2007 9:36:29)
Temperatury w biosie są ok. Tylko zastanawia mne to, dlaczego on działa na niższych częstotliwościach i niższym napięciu ;/
[right][snapback]1057340080[/snapback][/right]


Napisz jeszcze dokładnie, w którym momencie następuje wyłączenie się kompa. Czy windows zaczyna już startować czy jest to np sprawdzanie pamięci.


--------------------
PROC: Athlon XP 2500+ 1833MHz|1,65v@2200MHz|1,55v
COOLER: ThermalRight ALK-947U+AF12025
MOBO: Abit NF7-S v2.0
RAM: 2x512MB Goodram 400MHz
GRAFA: Prolink GeForce 6600 128/128 | 300MHz/500MHz@475/575
NAPĘD: Maxtor 80GB + Benq DW1655
ZASIŁKA: MC-350 ........... MONITOR: Samsung 226BW
+IBM T23 (1133MHz/512MB/40GB/DVD/14")
Go to the top of the page
PM
Email Poster  
+Quote Post
rekil
post 09-02-2007 10:18:24Zgłoś naruszenie
Post #28


Bywalec
*****

Grupa: Przyjaciele forum
Postów: 968
Dołączył: 08-10-2006
Użytkownik nr: 5 054



Przeważnie resetuje się po sprawdzeniu pamięci. Przy ustawieniach 133 x 11.5 i napięciu 1.45V resetuje się w windowsie.
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
Viper
post 20-02-2007 15:23:01Zgłoś naruszenie
Post #29


Noobie
*

Grupa: U?ytkownicy
Postów: 1
Dołączył: 20-02-2007
Użytkownik nr: 7 730
Numer GG 


Siema!
Mam problem z moim kompem jest dosc stary ale narazie dzilal. a wiec tak włączałem go i nagle poszły iskry i cos strzeliło. i gdy chcialem go wlaczyc drugi raz to juz sie nic nie dało zrobić. wiec pomyslalem ze to zasilacz kupiłem zasilacz i podloczyłem i niby wszystko dobrze ale jak podłaczyłem juz wszystkie urządzenia takie jak myszka klawiatura i monitor okazało sie ze komputer chodzi normalnie ale monitor klawiatura CD-ROM nie działa. I teraz nie wiem co mam robić pomurzcie mi!
Prosze o odpowiedz!
Forum
GG- 7286717
E-mail luke14@tlen.pl
Go to the top of the page
PM
Email Poster  
+Quote Post
Karolek
post 20-02-2007 15:29:40Zgłoś naruszenie
Post #30


Heretyk
********

Grupa: SFPG
Postów: 3 430
Dołączył: 16-04-2006
Skąd: Hereford
Użytkownik nr: 2 552



Możliwe, że zasilacz uszkodził płytę główną. Sprawdź czy niema napuchniętych kondensatorów.


--------------------
Toshiba P200-1FC
#>Core2Duo T7250@2GHz
#>2048MB@667MHz
#>ATI Radeon HD2600 256MB
#>Fujitsu MHX2250BT 250GB

Nie udzielam porad dotyczących komputerów na GG
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
KRK_MICHAL
post 23-02-2007 10:41:27Zgłoś naruszenie
Post #31


Pocz?tkuj?cy
**

Grupa: U?ytkownicy
Postów: 15
Dołączył: 27-09-2006
Użytkownik nr: 4 873



Witajcie! Jakis tydzien temu zakupilem nowy komputer w jednej ze znanych firm komputerowych w krakowie. Ku mojego zdziwieniu, na nowym sprzecie pojawily sie powazne problemy, a mianowicie... przy pracy komputera przez jakis czas samoistnie sie on wylącza tzn gasi sie komputer i cisza... przy probie wlaczenia go ponownie zaczyna startowac wszystko sie podswietla i nagle gasnie... po jakichs trzech minutach pzrerwy mozna go włączyc i moze chodzic przez rozny okres czasu... komputer nie pracuje dlugo, gdyz roznie po 2 godzinach, czasem po 4, przy chodzeniu po necie, siedzieniu przy gg, a czasem nawet graniu komputer doslownie pada... Oddalem go do serwisu i stwierdzili ze to plyta glowna... , która zreszta wymienili... lecz problem jest wciaz ten sam...

Gigabyte GA-945P-S3
Gigabyte GeForce 7600GT
Intel Pentium 4 3,4 ghz
DDR2 Kingstone 2x512mb
Zasilacz Modecom 400W

PROSZE O POMOC...
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
wichura999
post 10-03-2007 12:10:11Zgłoś naruszenie
Post #32


Akwizytor
***

Grupa: U?ytkownicy
Postów: 179
Dołączył: 07-12-2006
Użytkownik nr: 6 235



QUOTE
Gigabyte GA-945P-S3
Gigabyte GeForce 7600GT
Intel Pentium 4 3,4 ghz
DDR2 Kingstone 2x512mb
Zasilacz Modecom 400W


Ten Modecom to Feel? Jeśli tak to pożycz od jakiegoś kumpla inny zasilacz( jakiś dobry zasilacz[patrz FAQ]) i sprzawdz czy problem się powtarza.


--------------------
X2 3800
Asus M2N
2x1GB Patriot Signature 800Mhz
Galaxy 7900GS CoolerMaster 600/1600@630/1660
Seagate 160GB
MC-400
Nec 4571A
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
adihash007
post 28-04-2007 19:13:46Zgłoś naruszenie
Post #33


Noobie
*

Grupa: U?ytkownicy
Postów: 3
Dołączył: 28-04-2007
Użytkownik nr: 8 580



QUOTE(DANON @ 10-01-2007 6:45:19)
Witam
Jestem tu nowy i chciałbym pozdrowić wszystkich na forum. Mam problem z nowo złożonym komputerem ( płyta ASUS P5W DH Deluxe, procesor INTEL CORE 2 DUO E6600, pamięci 2x1GB Nanya DDRII 800 RAM,  NT1GT64U8HB0BY-25C, karta grafiki Sapphire ATI Radeon X1900XT 512MB, dysk 160GB MAXTOR, zasilacz CoolerMaster eXtreme Power 650W). Mój problem objawia się tym, że po włączeniu komputera zapalają się diody zasilania i twardego dysku, po czym po ciągłym świeceniu (około 35 s) dioda od dysku gaśnie i przez cały ten czas nic nie pojawia się na monitorze (oprócz napisu: CHECK SIGNAL CABLE), poczym po paru min. przechodzi w stan „uśpienia”. Dodam, że słychać pracę dysku twardego, działa wentylator na procesorze i na grafice, ale na obudowie nawet nie drgnie. Pamięci kupiłem dokładnie o takich parametrach jakie podane są w tabeli producenta płyty głównej. Komputer reaguje na reset i na wyłanczanie, tzn. przytrzymanie głównego włącznika/wyłącznika  przez 3 s. Nie słychać także żadnych sygnałów dźwiękowych w momencie nie podłączenia klawiatury. Kable do monitora jak i sam monitor są na pewno dobre, ponieważ działają na moim obecnym (starym) zestawie. Niestety mój stary komputer różni się wszystkim od nowego zestawu, także nic nie mogę przekładać w ramach sprawdzenia . Może ktoś zasugeruje co może być przyczyną takich objawów…?
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
[right][snapback]130519[/snapback][/right]



I co znalazles przyczyne swojego problemu bo ja mam identyczne objawy.
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
stolarz92
post 04-05-2007 20:28:43Zgłoś naruszenie
Post #34


Akwizytor
***

Grupa: U?ytkownicy
Postów: 168
Dołączył: 30-12-2006
Skąd: Okolice Amn:D
Użytkownik nr: 6 727
Numer GG 


Ja mam pytanie : mam wieczne problemy z kompem, ciągle mi się zawiesza od pół roku. Pogram pół godziny w Diablo 2 - zawiesza się. Posiedzę godzinę przed kompem - zawiesza się. I dzisiaj grałem sobie w D2 i jak zwykle po godzinie gry mi się zaciął. Spojrzałem do BIOS'u i temperatura na procu wynosiła 65C. A na MOBO 40. Więc moje pytanie brzmi : czy to nie jest za dużo??? Sprzęt taki jak w sygnaturce.


--------------------
za długa sygnaturka //Karolek[color=blue]
Go to the top of the page
PM
Email Poster  
+Quote Post
dzon4
post 06-05-2007 8:14:44Zgłoś naruszenie
Post #35


Sta?y Bywalec
******

Grupa: U?ytkownicy
Postów: 1 046
Dołączył: 30-12-2006
Użytkownik nr: 6 722



Miałem kiedyś durona 1200Mhz i temp była podobna więc nie tu leży problem. Komputer nie jest zawirusowany?? Jaki zasliacz??
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
Mirek
post 06-05-2007 9:40:09Zgłoś naruszenie
Post #36


Obserwator
****

Grupa: Zbanowani
Postów: 338
Dołączył: 03-05-2007
Użytkownik nr: 8 652



Może masz ustawione zbyt niskie napięcie. Obniż taktowanie na początek tak do 800MHz. Jakie masz na nim chłodzenie? W środku komputer wyczyszczony z kurzy?
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
stolarz92
post 06-05-2007 11:05:20Zgłoś naruszenie
Post #37


Akwizytor
***

Grupa: U?ytkownicy
Postów: 168
Dołączył: 30-12-2006
Skąd: Okolice Amn:D
Użytkownik nr: 6 727
Numer GG 


Zasiłka jakiś LP-6100B 250W. Dzisiaj robiłem skan i nic nie wykrył. Z resztą 2 tyg temu robiłem fomat całego dysku. Na mojej płycie nie da się ustawiać napięć (chyba). Tylko mogę podnosić częstotliwość. I to raczej nie napięcia, bo to się zaczęło jakieś pół roku temu. Najpierw sporadycznie, potem coraz częściej. Nominalne taktowanie to 850 MHZ.
Mogę tylko więcej ustawiać. Chłodzenie box'owe.


--------------------
za długa sygnaturka //Karolek[color=blue]
Go to the top of the page
PM
Email Poster  
+Quote Post
Mirek
post 06-05-2007 11:10:29Zgłoś naruszenie
Post #38


Obserwator
****

Grupa: Zbanowani
Postów: 338
Dołączył: 03-05-2007
Użytkownik nr: 8 652



Zasilacz może już nie wyrabiać (zwłaszcza, że podawać może ze 180W).
Ja stawiam na zasilacz. Jakaś Delta 400W byłaby wystarczająca ;)
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
stolarz92
post 06-05-2007 11:22:01Zgłoś naruszenie
Post #39


Akwizytor
***

Grupa: U?ytkownicy
Postów: 168
Dołączył: 30-12-2006
Skąd: Okolice Amn:D
Użytkownik nr: 6 727
Numer GG 


Ja tą zasiłkę mam już 6 lat... tak więc... mi też się tak zdaję


--------------------
za długa sygnaturka //Karolek[color=blue]
Go to the top of the page
PM
Email Poster  
+Quote Post
Mirek
post 06-05-2007 11:28:27Zgłoś naruszenie
Post #40


Obserwator
****

Grupa: Zbanowani
Postów: 338
Dołączył: 03-05-2007
Użytkownik nr: 8 652



Dla no-name zasilacza to i tak dużo... crazy.gif

Fortron FSP-350, Delta 350W lub 400W
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post

8 Stron V  < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicNew Topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

Collapse

> Podobne tematy:

  Temat Odpowiedzi Założyciel tematu Wyświetleń Ostatnia akcja
No New Posts Nie działają porty USB
1 belfer 3 859 18-04-2014 19:00:44
Ostatni post: -isiamisia@o2.pl-
No New Posts Komputer pod pordukcję muzyki do 2000 zł
j.w.
2 -Micekoyot- 4 656 13-02-2014 21:35:39
Ostatni post: zorg(on)
No New Posts Komputer wyłącza się przy uruchamianiu
2 -buttman- 3 420 23-05-2013 7:16:16
Ostatni post: -vora-
No New Posts Komputer do 2000zł
główne zastosowanie - Gry
0 Kosiarz 4 473 26-04-2013 9:44:33
Ostatni post: Kosiarz
No New Posts Nie dziala mi mikrofon
4 ciunio92 7 580 20-07-2012 9:45:08
Ostatni post: SehrGut
No New Posts Komputer za 2000zł
11 tekero 5 594 10-07-2012 20:41:03
Ostatni post: katys
No New Posts Nie dla esc.pl !
2 rs2580 11 317 05-06-2012 18:02:59
Ostatni post: CoreDuo
No New Posts Komputer do 2000zł bez HDD
ocena zestawu i pomoc w wyborze płyty głównej
0 Kosiarz 3 598 03-05-2012 11:55:41
Ostatni post: Kosiarz
No New Posts Nietypowy komputer do biura
1 marchwiak5 4 632 22-04-2012 21:31:42
Ostatni post: bogdano
No New Posts Komputer + monitor + telewizor ;)
6 tr3sor3k 4 432 26-03-2012 15:56:10
Ostatni post: Berserk
No New Posts Komputer mi się wyłącza podczas grania ! :(
2 DualCore 3 503 06-02-2012 20:29:29
Ostatni post: unbreakpl
No New Posts Komputer pod specyfikacje!
Zalecana specyfikacja do Diablo III
1 Diablo 3 577 17-01-2012 15:00:43
Ostatni post: tr3sor3k
No new komputer do gier
20 Titus 7 077 02-01-2012 0:51:41
Ostatni post: SehrGut
No New Posts Komputer do gier i edycji video
2 sergi 3 304 09-12-2011 13:23:32
Ostatni post: sergi
No New Posts Komputer do biura
Warto z 775?
0 danello 3 470 28-11-2011 16:57:10
Ostatni post: danello
No New Posts Komputer Core 2 Duo 3.0 Ghz/4 Gb/1,5 TB/8800 GTS
0 epi82 2 843 03-11-2011 19:33:32
Ostatni post: epi82
No New Posts Komputer domowy do ~1300
0 zico 2 820 08-10-2011 6:10:39
Ostatni post: zico
No New Posts Komputer stacjonarny
0 verrier13n 2 866 21-09-2011 18:22:56
Ostatni post: verrier13n
No New Posts Komputer do wielkoformatowej grafiki
Corel Draw, Adobe Photoshop
0 mtkseo 3 830 31-05-2011 12:05:36
Ostatni post: mtkseo
No New Posts Nie moge zmienić napięcia procesora.
1 Bartek4012 6 005 07-05-2011 15:20:36
Ostatni post: Ogar21
No New Posts Nie widzi mojego ramu
DDR2 2gb 667mhz corsair
1 Tommmy90 5 055 02-05-2011 18:57:50
Ostatni post: CoreDuo
No New Posts Komputer do 2500 zł
1 OrkiMajster 4 421 17-04-2011 12:37:31
Ostatni post: OrkiMajster
No New Posts niestartuje dusk twardy
0 mariusz7382 5 226 24-02-2011 14:22:58
Ostatni post: mariusz7382
No New Posts Komputer dla gracza za ok. 2000zł
Bez monitora.
2 master_luke 5 072 22-02-2011 1:56:25
Ostatni post: master_luke
No New Posts komputer do produkcji muzyki
Do 2000zł
0 Kamil S 3 576 03-02-2011 8:01:34
Ostatni post: Kamil S


 

Skin designed by IPB Forum Skins

Powered by wdsp.pl