Reply to this topicNew Topic
Low ID
figofago23
post 12-04-2007 12:30:00Zg┼éo┼Ť naruszenie
Post #1


Noobie
*

Grupa: U?ytkownicy
Post├│w: 1
Do┼é─ůczy┼é: 12-04-2007
U┼╝ytkownik nr: 8 395
 


Witam, kupi┼éem router Edimax Br-6216mg, po pod┼é─ůczeniu go mam low id na emulu i nic nie dzia┼éa. Ustawione mam dynamiczne IP. Odblokowa┼éem cztery porty uzywane przez emula ale to nic nie da┼éo. Co mam zrobi─ç bo ju┼╝ dostaje sza┼éu, dzi─Öki za pomoc.
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
Google Bot
post 12-04-2007 12:30:00Zg┼éo┼Ť naruszenie
Post #


Google Ads









Go to the top of the page
 
Quote Post
Wojtek
post 13-04-2007 9:55:23Zg┼éo┼Ť naruszenie
Post #2


Spammer
*******

Grupa: Przyjaciele forum
Post├│w: 2 208
Do┼é─ůczy┼é: 27-11-2005
Sk─ůd: Rzesz├│w
U┼╝ytkownik nr: 1 377
Numer GG 


QUOTE(figofago23 @ 12-04-2007 13:30:00)
Witam, kupi┼éem router Edimax Br-6216mg, po pod┼é─ůczeniu go mam low id na emulu i nic nie dzia┼éa. Ustawione mam dynamiczne IP. Odblokowa┼éem cztery porty uzywane przez emula ale to nic nie da┼éo. Co mam zrobi─ç bo ju┼╝ dostaje sza┼éu, dzi─Öki za pomoc.
[right][snapback]1057360053[/snapback][/right]


Sprawdź dokładnie czy te same porty masz ustawione w eMule. Options -> connection -> Client ports:
TCP 6318
UDP 25428
i tam jest te┼╝ ten przycisk do testowania port├│w wi─Öc go sprawd┼║.


--------------------
PROC: Athlon XP 2500+ 1833MHz|1,65v@2200MHz|1,55v
COOLER: ThermalRight ALK-947U+AF12025
MOBO: Abit NF7-S v2.0
RAM: 2x512MB Goodram 400MHz
GRAFA: Prolink GeForce 6600 128/128 | 300MHz/500MHz@475/575
NAP─śD: Maxtor 80GB + Benq DW1655
ZASIŁKA: MC-350 ........... MONITOR: Samsung 226BW
+IBM T23 (1133MHz/512MB/40GB/DVD/14")
Go to the top of the page
PM
Email Poster  
+Quote Post

Reply to this topicNew Topic
1 u┼╝ytkownik(├│w) przegl─ůda ten temat (1 go┼Ťci i 0 anonimowych u┼╝ytkownik├│w)
0 U┼╝ytkownicy:

 

Skin designed by IPB Forum Skins

Powered by wdsp.pl