6 Stron V   1 2 3 > »   
Reply to this topicNew Topic
Jakie pamięci do DUALA
Sheldon
post 02-04-2004 18:58:50Zgłoś naruszenie
Post #1


Administrator
**********

Grupa: SFPG
Postów: 6 672
Dołączył: 29-03-2004
Skąd: Warszawa
Użytkownik nr: 2
Numer GG   


Hejka, tutaj zamieszczajcie wszelkie pytania i sugestie dotyczące pamięci, które dobrze spisują się w DUALu...
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
Google Bot
post 02-04-2004 18:58:50Zgłoś naruszenie
Post #


Google Ads









Go to the top of the page
 
Quote Post
Sheldon
post 02-04-2004 19:06:03Zgłoś naruszenie
Post #2


Administrator
**********

Grupa: SFPG
Postów: 6 672
Dołączył: 29-03-2004
Skąd: Warszawa
Użytkownik nr: 2
Numer GG   


Bardzo dobre pamięci nadające się do DUALA to TwinMos 256mb 400Mhz CL 2,5. Przy nominalnym taktowaniu bez prolemu pracują z TIMINGAMI 2-2-2-6 (chociaż na nForce zalecane jest *-*-*-11)
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
_świrus_
post 02-04-2004 19:12:44Zgłoś naruszenie
Post #3


Pocz?tkuj?cy
**

Grupa: U?ytkownicy
Postów: 16
Dołączył: 02-04-2004
Użytkownik nr: 5



dla kasiastych ludzi polecam coś takiego
http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=10947

GeIL Dual 2 x 512MB ULD PC-550 CL3


--------------------
narazie nic tu nie ma potem sie wymyśli
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
Sheldon
post 02-04-2004 19:15:35Zgłoś naruszenie
Post #4


Administrator
**********

Grupa: SFPG
Postów: 6 672
Dołączył: 29-03-2004
Skąd: Warszawa
Użytkownik nr: 2
Numer GG   


QUOTE(_świrus_)
dla kasiastych ludzi polecam coś takiego
http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=10947

GeIL Dual 2 x 512MB ULD PC-550 CL3

trzeba być naprawde kasiastym żeby takie coś kupić sobie :D :D :D
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
R@F@L
post 03-04-2004 16:29:22Zgłoś naruszenie
Post #5


Spammer
*******

Grupa: SFPG
Postów: 2 582
Dołączył: 03-04-2004
Skąd: Zabrze
Użytkownik nr: 16
Numer GG 


QUOTE(Sheldon)
Bardzo dobre pamięci nadające się do DUALA to TwinMos 256mb 400Mhz CL 2,5. Przy nominalnym taktowaniu bez prolemu pracują z TIMINGAMI 2-2-2-6 (chociaż na nForce zalecane jest *-*-*-11)


u mnie lepiej chodzi 2,5;3;3;6 niż 2,5;3;3;11 :)


--------------------
Epox 8RDA3I * Athlon 2800+ Barton (12,5x166) * 2x512MB 400Mhz Kingston * GeForce 4 Ti 4200 128MB
Sound Blaster Live * Seagate Barracuda ATA IV 60GB * LiteOn SOHW-1633S * Chieftec HPC-420-302-DF
Creative Inspire 4400 4.1 * Samsung 710v * Logitech UltraX * A4Tech SWOP-80 * HP 3420 * Plustek S12
Tracer TRO-911 Turbina Side * 1x120mm front * 1x80mm side * 1x80mm top * 2x80mm rear <-1/2 max
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
>>BaD-BoY...
post 03-04-2004 17:00:28Zgłoś naruszenie
Post #6


Pocz?tkuj?cy
**

Grupa: U?ytkownicy
Postów: 65
Dołączył: 03-04-2004
Skąd: AcceS DenieD
Użytkownik nr: 14
Numer GG   


QUOTE(_świrus_)
dla kasiastych ludzi polecam coś takiego
http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=10947

GeIL Dual 2 x 512MB ULD PC-550 CL3
"
WYYYYYYYYYYYPAS !!!!!!!!!!!!!!!
troche drogawe;) i raczej do INTELA


--------------------
INTEL D975XBXLKR LAN / INTEL PENTIUM 955 EXTREME EDITION / 2x1GB DDR2 KINGMAX / GALAXY GE-FORCE 6600 GE by ZALMAN / SEAGATE BARRACUDA ATA V 80 GB / LITE-ON SOHW-1635S / CREATIVE P5800 5.1 / PSU: TOPOWER TOP 520W / AKASA ZEN SILENT COOL
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
asamer
post 04-04-2004 16:30:44Zgłoś naruszenie
Post #7


Super User
********

Grupa: SFPG
Postów: 3 352
Dołączył: 04-04-2004
Użytkownik nr: 26



Twinmosy na M-Tec'ach są bardzo dobre.
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
Wodzian
post 04-04-2004 17:22:34Zgłoś naruszenie
Post #8


Obserwator
****

Grupa: U?ytkownicy
Postów: 445
Dołączył: 03-04-2004
Skąd: Wawa
Użytkownik nr: 15



no właśnie są do kitu:) do oc kiepa


--------------------
:::::Athlon x2 3600+@2.6:::::7900gs 1.4ns Galaxy:::::ABIT KN9 Ultra::::: 3GB DDR 800.
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
asamer
post 04-04-2004 17:23:59Zgłoś naruszenie
Post #9


Super User
********

Grupa: SFPG
Postów: 3 352
Dołączył: 04-04-2004
Użytkownik nr: 26



Mówisz o Twinmosach ?
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
Dziadek Żniwiarz
post 04-04-2004 17:27:33Zgłoś naruszenie
Post #10


OC Ekspert
*********

Grupa: SFPG
Postów: 4 954
Dołączył: 04-04-2004
Skąd: z domu lub z balkonu
Użytkownik nr: 27
Numer GG 


W takich topicach zawsze lubię chcwalić sie tym, co mam. A mam stare pamiątki od Celka 1700, tj. DDR266 TwinMOS/Mt.tec i DDR333 AM1. Tanio i wydajnie. :) A ludzie robią tyle szumu wokół duala. :twisted: Hihihihi


--------------------
<u>Confi</u>tura finalna (lub prawie)
und
Asmobile S96J mit: Core 2 Duo T5600 1,83GHz, Kingston 2x 1GB PC2-5300, HDD Toshiba 120GB 5400rpm, LG DVD-RW, Mobility Radeon X1600 446/369 MHz 256/512MB, WiFi, Bluetooth, 1,3Mpix camera
Go to the top of the page
PM
Email Poster  
+Quote Post
Wodzian
post 04-04-2004 17:33:53Zgłoś naruszenie
Post #11


Obserwator
****

Grupa: U?ytkownicy
Postów: 445
Dołączył: 03-04-2004
Skąd: Wawa
Użytkownik nr: 15



QUOTE(asamer)
Mówisz o Twinmosach ?

tak:D zaraz wrzuce tu porównanie twinmosó do hynixów:) twinmoski padają


--------------------
:::::Athlon x2 3600+@2.6:::::7900gs 1.4ns Galaxy:::::ABIT KN9 Ultra::::: 3GB DDR 800.
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
asamer
post 04-04-2004 17:37:58Zgłoś naruszenie
Post #12


Super User
********

Grupa: SFPG
Postów: 3 352
Dołączył: 04-04-2004
Użytkownik nr: 26



Ale hynixy to inna kategoria cenowa chyba. A pozatym pamiętaj, że to jest temat o pamięciach do duala, a nie do extreme oc.
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
Wodzian
post 04-04-2004 18:51:38Zgłoś naruszenie
Post #13


Obserwator
****

Grupa: U?ytkownicy
Postów: 445
Dołączył: 03-04-2004
Skąd: Wawa
Użytkownik nr: 15



no niby tak:) ale do duala to wsyztsko wejdzie:P


--------------------
:::::Athlon x2 3600+@2.6:::::7900gs 1.4ns Galaxy:::::ABIT KN9 Ultra::::: 3GB DDR 800.
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
przemsiar
post 08-04-2004 17:40:43Zgłoś naruszenie
Post #14


Akwizytor
***

Grupa: U?ytkownicy
Postów: 156
Dołączył: 08-04-2004
Skąd: Nysa
Użytkownik nr: 40



[quote=Sheldon]Bardzo dobre pamięci nadające się do DUALA to TwinMos 256mb 400Mhz CL 2,5. Przy nominalnym taktowaniu bez prolemu pracują z TIMINGAMI 2-2-2-6 (chociaż na nForce zalecane jest *-*-*-11)[/quote]

Zalecana jest 11 na końcu, kiedy pracują ponad 200MHz... przy równej 200 lepsza jest 10, a później jak najmniejsze - tak czytałem, a teoria nie zawsze idzie z praktyką :laugh:


--------------------
"Kto rządzi przeszłością - głosił jeden ze sloganów Partii - w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość"
George Orwell
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
Rosomak
post 10-04-2004 18:52:49Zgłoś naruszenie
Post #15


Sucker user
********

Grupa: U?ytkownicy
Postów: 2 844
Dołączył: 10-04-2004
Skąd: ERROR ERROR ERROR!! Nastąpi zamknięcie systemu windows!
Użytkownik nr: 45



Jakie 512 ramu możecie polecić do 400zł !! ??? Może być troszeczke drożej smile.gif


--------------------
Proc: P4 2533@3100 |= AC Freezer 4
Grafa: Gecube Radeon 9550XT 450/600
Płyta główna: Gigabyte GA-8IPE1000G Intel 865PE
RAM: 2x512DDR (400)
HDD: Samsung SP6003H
Zasiłka: Codegen 400W

(\_/) (\_/)
(O.o) (O.o)
(> <) (> <)
Króliczki górą!
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
Sheldon
post 10-04-2004 18:55:46Zgłoś naruszenie
Post #16


Administrator
**********

Grupa: SFPG
Postów: 6 672
Dołączył: 29-03-2004
Skąd: Warszawa
Użytkownik nr: 2
Numer GG   


http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=8352
najtansze 560zł
chyba ich pogieło w komputroniku!!


--------------------
<span style='font-size:14pt;line-height:100%'>998</span>
Nie odpowiadam na GG na pytania dotyczące problemów związanych z komputerami.
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
Rosomak
post 10-04-2004 18:58:22Zgłoś naruszenie
Post #17


Sucker user
********

Grupa: U?ytkownicy
Postów: 2 844
Dołączył: 10-04-2004
Skąd: ERROR ERROR ERROR!! Nastąpi zamknięcie systemu windows!
Użytkownik nr: 45



To już widziałem tańsze po 430 na PTR


--------------------
Proc: P4 2533@3100 |= AC Freezer 4
Grafa: Gecube Radeon 9550XT 450/600
Płyta główna: Gigabyte GA-8IPE1000G Intel 865PE
RAM: 2x512DDR (400)
HDD: Samsung SP6003H
Zasiłka: Codegen 400W

(\_/) (\_/)
(O.o) (O.o)
(> <) (> <)
Króliczki górą!
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
MajestiC
post 10-04-2004 20:40:34Zgłoś naruszenie
Post #18


Pan Chlebak
*******

Grupa: SFPG
Postów: 1 985
Dołączył: 03-04-2004
Skąd: Gorzów Wlkp. || Słubice
Użytkownik nr: 12
Numer GG 


[quote=Sheldon]http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=8352
najtansze 560zł
chyba ich pogieło w komputroniku!![/quote]
Komputronik niestety nie jest tani... jak niektórzy sądzą blink.gif


--------------------


Core 2 Duo E4400 :: Asus P5B :: OCZ 3x1Gb 800MHz :: Gigabyte 8800GTS :: Audigy Platinum :: 2xSeagate 500Gb :: LG 20.1'

Barton 3200+ :: EPoX 8RDA3G :: Kingston 3x512Mb 400MHz :: Gigabyte 6800LE @ 12/6 :: WD 200Gb :: Belinea 17'

Asus X71VN :: Core 2 Duo T5800 :: 2x2Gb :: GeForce 9650m GT 1Gb :: Seagate 320Gb


Sprzedam maszyny z czasów Socket A [; (2500+, 2100+ TB, NF7, 8RDA3G, 6600GT, kilka pamięci, dyski etc.)
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
Rosomak
post 12-04-2004 19:27:13Zgłoś naruszenie
Post #19


Sucker user
********

Grupa: U?ytkownicy
Postów: 2 844
Dołączył: 10-04-2004
Skąd: ERROR ERROR ERROR!! Nastąpi zamknięcie systemu windows!
Użytkownik nr: 45



A to gdzie kupić tanio i nienajgorsze 512 ramu ?? Lub poprostu tanio?? smile.gif


--------------------
Proc: P4 2533@3100 |= AC Freezer 4
Grafa: Gecube Radeon 9550XT 450/600
Płyta główna: Gigabyte GA-8IPE1000G Intel 865PE
RAM: 2x512DDR (400)
HDD: Samsung SP6003H
Zasiłka: Codegen 400W

(\_/) (\_/)
(O.o) (O.o)
(> <) (> <)
Króliczki górą!
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
R@F@L
post 12-04-2004 19:34:07Zgłoś naruszenie
Post #20


Spammer
*******

Grupa: SFPG
Postów: 2 582
Dołączył: 03-04-2004
Skąd: Zabrze
Użytkownik nr: 16
Numer GG 


[quote=Rosomak]A to gdzie kupić tanio i nienajgorsze 512 ramu ?? Lub poprostu tanio?? smile.gif[/quote]
http://ptr.pl


--------------------
Epox 8RDA3I * Athlon 2800+ Barton (12,5x166) * 2x512MB 400Mhz Kingston * GeForce 4 Ti 4200 128MB
Sound Blaster Live * Seagate Barracuda ATA IV 60GB * LiteOn SOHW-1633S * Chieftec HPC-420-302-DF
Creative Inspire 4400 4.1 * Samsung 710v * Logitech UltraX * A4Tech SWOP-80 * HP 3420 * Plustek S12
Tracer TRO-911 Turbina Side * 1x120mm front * 1x80mm side * 1x80mm top * 2x80mm rear <-1/2 max
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post

6 Stron V   1 2 3 > » 
Reply to this topicNew Topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

Collapse

> Podobne tematy:

  Temat Odpowiedzi Założyciel tematu Wyświetleń Ostatnia akcja
No New Posts Jakiej firmy routery są najlepsze?
5 SehrGut 6 625 14-07-2014 10:24:25
Ostatni post: -Damian24-
No new Jakiej muzy właśnie słuchasz?
24 marzanna 14 376 11-06-2014 21:13:15
Ostatni post: -farou-
No New Posts Jakiej mocy i firmy polecicie zasilacz do tego sprzętu ?
1 -lisekx- 5 211 18-10-2013 10:39:01
Ostatni post: -jagadeni-
No New Posts Jakie kredyty hipoteczne rekomendujecie?
1 -adam_mikolajczyk- 7 589 10-07-2013 10:14:34
Ostatni post: -kowal83-
No New Posts Jakie gry na PS3 macie? a jakie polecacie?
wszystko o grach na PS3
2 maki 6 304 10-06-2013 14:49:23
Ostatni post: -Krystian-
No New Posts Jakie korepetycje polecacie w Lublinie z angielskiego?
1 SehrGut 4 392 17-05-2013 12:34:24
Ostatni post: -adam_mikolajczyk-
No New Posts Jakie słuchawki?
do 140zł
0 Warson 6 007 14-11-2012 10:40:08
Ostatni post: Warson
No New Posts Jakie parametry powinna posiadać karta graficzna?
0 SehrGut 4 446 21-10-2012 13:15:18
Ostatni post: SehrGut
No New Posts Jakie urządzenie wielofunkcyjne?
0 SehrGut 6 697 20-09-2012 22:24:22
Ostatni post: SehrGut
No New Posts Jakiego dostawcę internetu wybrać ?
6 randel 6 508 21-08-2012 10:51:13
Ostatni post: szpilka
No New Posts jakie radio internetowe słuchasz ?
6 killer500 7 884 18-07-2012 20:33:30
Ostatni post: Alarm2009
No New Posts Jakie szyfrowanie ustawić?
0 SehrGut 4 282 01-06-2012 20:09:32
Ostatni post: SehrGut
No New Posts jakie chłodzenie do starego c2d wyciskanie ile się da
0 bialcus 6 289 28-05-2012 15:14:53
Ostatni post: bialcus
No new Jakie części wybrać aby złożyć komputer do...
20 Cieśli 9 659 05-08-2011 0:41:49
Ostatni post: Kaf
No New Posts Jakie chlodzene?
1 Finger 4 583 31-03-2011 13:14:18
Ostatni post: kamilowskikamil
No new votes Ankieta: Jakie podzespoły do OC
Producenci
4 exoc 5 959 26-02-2011 17:55:36
Ostatni post: exoc
No New Posts Jakie sterowniki ?
1 Satellite90 7 716 10-02-2011 22:55:39
Ostatni post: Eleven
No New Posts Jakie to chłodzenie?
0 Nowciu 4 593 16-01-2011 14:31:42
Ostatni post: Nowciu
No New Posts Jakie napiecie DDR667
0 tomek198300 4 237 15-01-2011 20:42:34
Ostatni post: tomek198300
No New Posts Jakie chłodzenie do Radeon 4850 do 80 zł
3 Maxymo 5 448 16-12-2010 23:29:52
Ostatni post: Eleven
No New Posts Jakie części ?
Jakie częsci do kompa(wymiana)
1 dudi 3 631 18-08-2010 1:36:03
Ostatni post: CoreDuo
No New Posts jakie chlodzenie?
5 zielak81 5 104 19-05-2010 20:15:22
Ostatni post: czarek121
No New Posts Jakie chłodzenie pod E5200? (do 100zl)
Dokladnie pod okreslona obudowe i podzespoly.
6 StealthZ 5 350 07-03-2010 14:46:50
Ostatni post: airborne82
No New Posts jakie wentylatory i zaślepki
2 pawlisko 3 977 01-02-2010 18:54:22
Ostatni post: kargul101
No New Posts jakie Ramy 4gb 1600?
pod i5
0 pawlisko 3 934 24-01-2010 12:41:20
Ostatni post: pawlisko


 

Skin designed by IPB Forum Skins

Powered by wdsp.pl