6 Stron V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicNew Topic
Jakie pamięci do DUALA
asamer
post 12-04-2004 21:20:13Zgłoś naruszenie
Post #21


Super User
********

Grupa: SFPG
Postów: 3 352
Dołączył: 04-04-2004
Użytkownik nr: 26



Ja piernicze, faktycznie ramy cholernie podrożały. Ja swoje kupiłem za coś ok 350zł, a teraz w siriusie są po 570zł blink.gif
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
Google Bot
post 12-04-2004 21:20:13Zgłoś naruszenie
Post #


Google Ads









Go to the top of the page
 
Quote Post
MajestiC
post 13-04-2004 9:57:49Zgłoś naruszenie
Post #22


Pan Chlebak
*******

Grupa: SFPG
Postów: 1 985
Dołączył: 03-04-2004
Skąd: Gorzów Wlkp. || Słubice
Użytkownik nr: 12
Numer GG 


UE... :laugh: :laugh: :laugh:


--------------------


Core 2 Duo E4400 :: Asus P5B :: OCZ 3x1Gb 800MHz :: Gigabyte 8800GTS :: Audigy Platinum :: 2xSeagate 500Gb :: LG 20.1'

Barton 3200+ :: EPoX 8RDA3G :: Kingston 3x512Mb 400MHz :: Gigabyte 6800LE @ 12/6 :: WD 200Gb :: Belinea 17'

Asus X71VN :: Core 2 Duo T5800 :: 2x2Gb :: GeForce 9650m GT 1Gb :: Seagate 320Gb


Sprzedam maszyny z czasów Socket A [; (2500+, 2100+ TB, NF7, 8RDA3G, 6600GT, kilka pamięci, dyski etc.)
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
asamer
post 13-04-2004 10:03:43Zgłoś naruszenie
Post #23


Super User
********

Grupa: SFPG
Postów: 3 352
Dołączył: 04-04-2004
Użytkownik nr: 26



Tak, tak, też o tym pomyślałem :dry:
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
Sheldon
post 13-04-2004 14:10:25Zgłoś naruszenie
Post #24


Administrator
**********

Grupa: SFPG
Postów: 6 672
Dołączył: 29-03-2004
Skąd: Warszawa
Użytkownik nr: 2
Numer GG   


JA dziś zakupiłem TwinMos DUAL KIT :>


--------------------
<span style='font-size:14pt;line-height:100%'>998</span>
Nie odpowiadam na GG na pytania dotyczące problemów związanych z komputerami.
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
Kanapa
post 17-04-2004 8:28:12Zgłoś naruszenie
Post #25


Pocz?tkuj?cy
**

Grupa: U?ytkownicy
Postów: 87
Dołączył: 16-04-2004
Skąd: Nysa
Użytkownik nr: 63



QUOTE(Sheldon)
JA dziś zakupiłem TwinMos DUAL KIT :>


A ile za nie dałeś?


--------------------
| athlon xp 2000+|2x 256mb ddr dual channel TwinMOS | Epox 8RDA3+ | Maxtor 80gb 7200obr/min. | win xp pro | Zasiłka 350 W | HIS Excalibur 9600 PRO |

Lepiej nic nie mówić i wyglądać jak idiota, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości.
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
Rosomak
post 17-04-2004 8:29:13Zgłoś naruszenie
Post #26


Sucker user
********

Grupa: U?ytkownicy
Postów: 2 844
Dołączył: 10-04-2004
Skąd: ERROR ERROR ERROR!! Nastąpi zamknięcie systemu windows!
Użytkownik nr: 45



Ile dałeś i czy są dobre?


--------------------
Proc: P4 2533@3100 |= AC Freezer 4
Grafa: Gecube Radeon 9550XT 450/600
Płyta główna: Gigabyte GA-8IPE1000G Intel 865PE
RAM: 2x512DDR (400)
HDD: Samsung SP6003H
Zasiłka: Codegen 400W

(\_/) (\_/)
(O.o) (O.o)
(> <) (> <)
Króliczki górą!
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
Sheldon
post 17-04-2004 8:33:37Zgłoś naruszenie
Post #27


Administrator
**********

Grupa: SFPG
Postów: 6 672
Dołączył: 29-03-2004
Skąd: Warszawa
Użytkownik nr: 2
Numer GG   


dałem moją kość 512 kingstona i dostałem (w ramach wynagrodzenia) ten DUAL KIT


--------------------
<span style='font-size:14pt;line-height:100%'>998</span>
Nie odpowiadam na GG na pytania dotyczące problemów związanych z komputerami.
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
Rosomak
post 17-04-2004 8:35:35Zgłoś naruszenie
Post #28


Sucker user
********

Grupa: U?ytkownicy
Postów: 2 844
Dołączył: 10-04-2004
Skąd: ERROR ERROR ERROR!! Nastąpi zamknięcie systemu windows!
Użytkownik nr: 45



"Szczwany jesteś choć nie wyglądasz" :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:


--------------------
Proc: P4 2533@3100 |= AC Freezer 4
Grafa: Gecube Radeon 9550XT 450/600
Płyta główna: Gigabyte GA-8IPE1000G Intel 865PE
RAM: 2x512DDR (400)
HDD: Samsung SP6003H
Zasiłka: Codegen 400W

(\_/) (\_/)
(O.o) (O.o)
(> <) (> <)
Króliczki górą!
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
Sheldon
post 17-04-2004 8:39:57Zgłoś naruszenie
Post #29


Administrator
**********

Grupa: SFPG
Postów: 6 672
Dołączył: 29-03-2004
Skąd: Warszawa
Użytkownik nr: 2
Numer GG   


QUOTE(Rosomak)
\"Szczwany jesteś choć nie wyglądasz\"  :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

nie rozumiem zbytnio blink.gif


--------------------
<span style='font-size:14pt;line-height:100%'>998</span>
Nie odpowiadam na GG na pytania dotyczące problemów związanych z komputerami.
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
Rosomak
post 17-04-2004 9:24:32Zgłoś naruszenie
Post #30


Sucker user
********

Grupa: U?ytkownicy
Postów: 2 844
Dołączył: 10-04-2004
Skąd: ERROR ERROR ERROR!! Nastąpi zamknięcie systemu windows!
Użytkownik nr: 45



Nieważne! To było głośne myślenie tongue.gif


--------------------
Proc: P4 2533@3100 |= AC Freezer 4
Grafa: Gecube Radeon 9550XT 450/600
Płyta główna: Gigabyte GA-8IPE1000G Intel 865PE
RAM: 2x512DDR (400)
HDD: Samsung SP6003H
Zasiłka: Codegen 400W

(\_/) (\_/)
(O.o) (O.o)
(> <) (> <)
Króliczki górą!
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
MajestiC
post 17-04-2004 10:13:53Zgłoś naruszenie
Post #31


Pan Chlebak
*******

Grupa: SFPG
Postów: 1 985
Dołączył: 03-04-2004
Skąd: Gorzów Wlkp. || Słubice
Użytkownik nr: 12
Numer GG 


Jak sie ma zaufany sklep można robić wszystko... wszystko... :-D ja mam taki [...]


--------------------


Core 2 Duo E4400 :: Asus P5B :: OCZ 3x1Gb 800MHz :: Gigabyte 8800GTS :: Audigy Platinum :: 2xSeagate 500Gb :: LG 20.1'

Barton 3200+ :: EPoX 8RDA3G :: Kingston 3x512Mb 400MHz :: Gigabyte 6800LE @ 12/6 :: WD 200Gb :: Belinea 17'

Asus X71VN :: Core 2 Duo T5800 :: 2x2Gb :: GeForce 9650m GT 1Gb :: Seagate 320Gb


Sprzedam maszyny z czasów Socket A [; (2500+, 2100+ TB, NF7, 8RDA3G, 6600GT, kilka pamięci, dyski etc.)
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
Rosomak
post 17-04-2004 12:02:15Zgłoś naruszenie
Post #32


Sucker user
********

Grupa: U?ytkownicy
Postów: 2 844
Dołączył: 10-04-2004
Skąd: ERROR ERROR ERROR!! Nastąpi zamknięcie systemu windows!
Użytkownik nr: 45



Hmmm! Tak się zastanawiam czy lepiej mieć 512(400) wolnego ramu czy 256(500) szybkiego ramu! ???


--------------------
Proc: P4 2533@3100 |= AC Freezer 4
Grafa: Gecube Radeon 9550XT 450/600
Płyta główna: Gigabyte GA-8IPE1000G Intel 865PE
RAM: 2x512DDR (400)
HDD: Samsung SP6003H
Zasiłka: Codegen 400W

(\_/) (\_/)
(O.o) (O.o)
(> <) (> <)
Króliczki górą!
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
asamer
post 17-04-2004 12:05:04Zgłoś naruszenie
Post #33


Super User
********

Grupa: SFPG
Postów: 3 352
Dołączył: 04-04-2004
Użytkownik nr: 26



256 to troche mało jak na te czasy :dry:
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
Rosomak
post 17-04-2004 12:12:06Zgłoś naruszenie
Post #34


Sucker user
********

Grupa: U?ytkownicy
Postów: 2 844
Dołączył: 10-04-2004
Skąd: ERROR ERROR ERROR!! Nastąpi zamknięcie systemu windows!
Użytkownik nr: 45



Hmm. No cóż i tak narazie kasy nie mam! Za drogie te ramy teraz.


--------------------
Proc: P4 2533@3100 |= AC Freezer 4
Grafa: Gecube Radeon 9550XT 450/600
Płyta główna: Gigabyte GA-8IPE1000G Intel 865PE
RAM: 2x512DDR (400)
HDD: Samsung SP6003H
Zasiłka: Codegen 400W

(\_/) (\_/)
(O.o) (O.o)
(> <) (> <)
Króliczki górą!
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
asamer
post 17-04-2004 12:14:46Zgłoś naruszenie
Post #35


Super User
********

Grupa: SFPG
Postów: 3 352
Dołączył: 04-04-2004
Użytkownik nr: 26



A będą jeszcze droższe, dopiero później stanieją. Dobrze, że kompa w styczniu składałem, teraz nie miałbym takiej maszyny 8)
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
Sheldon
post 17-04-2004 12:21:47Zgłoś naruszenie
Post #36


Administrator
**********

Grupa: SFPG
Postów: 6 672
Dołączył: 29-03-2004
Skąd: Warszawa
Użytkownik nr: 2
Numer GG   


a ja dokupowywuje co jakiś czas coś smile.gif


--------------------
<span style='font-size:14pt;line-height:100%'>998</span>
Nie odpowiadam na GG na pytania dotyczące problemów związanych z komputerami.
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
Dziadek Żniwiarz
post 17-04-2004 13:01:26Zgłoś naruszenie
Post #37


OC Ekspert
*********

Grupa: SFPG
Postów: 4 954
Dołączył: 04-04-2004
Skąd: z domu lub z balkonu
Użytkownik nr: 27
Numer GG 


QUOTE(Sheldon)
a ja dokupowywuje co jakiś czas coś smile.gif
I tak najlepiej. 8) Ja kupiłem komputer w czerwcu 2000.


--------------------
<u>Confi</u>tura finalna (lub prawie)
und
Asmobile S96J mit: Core 2 Duo T5600 1,83GHz, Kingston 2x 1GB PC2-5300, HDD Toshiba 120GB 5400rpm, LG DVD-RW, Mobility Radeon X1600 446/369 MHz 256/512MB, WiFi, Bluetooth, 1,3Mpix camera
Go to the top of the page
PM
Email Poster  
+Quote Post
Sheldon
post 28-05-2004 12:59:57Zgłoś naruszenie
Post #38


Administrator
**********

Grupa: SFPG
Postów: 6 672
Dołączył: 29-03-2004
Skąd: Warszawa
Użytkownik nr: 2
Numer GG   


zmieniam wszsytko oprócz obudowy ;]


--------------------
<span style='font-size:14pt;line-height:100%'>998</span>
Nie odpowiadam na GG na pytania dotyczące problemów związanych z komputerami.
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
Guest_BARTMAN_*
post 28-05-2004 13:50:54Zgłoś naruszenie
Post #39





Goscie






QUOTE(Sheldon)
zmieniam wszsytko oprócz obudowy ;]


O.T. ja jak zmieniam coś to tak samo ale czuję potrzebe zmiany wentyla na procu i porządnej BIG Tower obudowy,najlepiej zalman ZN-500 :mrgreen:
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Lord_Shiva
post 28-05-2004 19:56:48Zgłoś naruszenie
Post #40


Akwizytor
***

Grupa: U?ytkownicy
Postów: 103
Dołączył: 05-04-2004
Skąd: Łódź
Użytkownik nr: 31



Kupilem wlasnie te pamiatki co w podpisie i mam takie pytanko. Czytalem gdzies, bodajze na tweak'u ze te pamieci maja problemy ze wspolpraca z ta plytka, ktora tez mialem przyjemnosc kupic. Wie ktos cos o tym?


--------------------
[size=8][list] TT SilentBoost
[*]Mobo: Abit NF7-S v2.0 Memory: 2x 512MB Dual PC-400 TwinMos CL 2.5
[*]GPU: Sapphire Radeon 9800Pro HDD: Maxtor DiamondMax +9 160GB
[*]DVD-RW: Lite-ON LDW-851S CRT: 19" Philips 109 P40 Brillance
[*]PSU: Chieftec DX-01B-D-U KeyB&Mouse: Logitech Cordless Desktop Deluxe Optical[list]
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post

6 Stron V  < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicNew Topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

Collapse

> Podobne tematy:

  Temat Odpowiedzi Założyciel tematu Wyświetleń Ostatnia akcja
No New Posts Jakiej firmy routery są najlepsze?
5 SehrGut 6 625 14-07-2014 10:24:25
Ostatni post: -Damian24-
No new Jakiej muzy właśnie słuchasz?
24 marzanna 14 376 11-06-2014 21:13:15
Ostatni post: -farou-
No New Posts Jakiej mocy i firmy polecicie zasilacz do tego sprzętu ?
1 -lisekx- 5 211 18-10-2013 10:39:01
Ostatni post: -jagadeni-
No New Posts Jakie kredyty hipoteczne rekomendujecie?
1 -adam_mikolajczyk- 7 589 10-07-2013 10:14:34
Ostatni post: -kowal83-
No New Posts Jakie gry na PS3 macie? a jakie polecacie?
wszystko o grach na PS3
2 maki 6 304 10-06-2013 14:49:23
Ostatni post: -Krystian-
No New Posts Jakie korepetycje polecacie w Lublinie z angielskiego?
1 SehrGut 4 392 17-05-2013 12:34:24
Ostatni post: -adam_mikolajczyk-
No New Posts Jakie słuchawki?
do 140zł
0 Warson 6 007 14-11-2012 10:40:08
Ostatni post: Warson
No New Posts Jakie parametry powinna posiadać karta graficzna?
0 SehrGut 4 446 21-10-2012 13:15:18
Ostatni post: SehrGut
No New Posts Jakie urządzenie wielofunkcyjne?
0 SehrGut 6 697 20-09-2012 22:24:22
Ostatni post: SehrGut
No New Posts Jakiego dostawcę internetu wybrać ?
6 randel 6 508 21-08-2012 10:51:13
Ostatni post: szpilka
No New Posts jakie radio internetowe słuchasz ?
6 killer500 7 884 18-07-2012 20:33:30
Ostatni post: Alarm2009
No New Posts Jakie szyfrowanie ustawić?
0 SehrGut 4 282 01-06-2012 20:09:32
Ostatni post: SehrGut
No New Posts jakie chłodzenie do starego c2d wyciskanie ile się da
0 bialcus 6 289 28-05-2012 15:14:53
Ostatni post: bialcus
No new Jakie części wybrać aby złożyć komputer do...
20 Cieśli 9 659 05-08-2011 0:41:49
Ostatni post: Kaf
No New Posts Jakie chlodzene?
1 Finger 4 583 31-03-2011 13:14:18
Ostatni post: kamilowskikamil
No new votes Ankieta: Jakie podzespoły do OC
Producenci
4 exoc 5 959 26-02-2011 17:55:36
Ostatni post: exoc
No New Posts Jakie sterowniki ?
1 Satellite90 7 716 10-02-2011 22:55:39
Ostatni post: Eleven
No New Posts Jakie to chłodzenie?
0 Nowciu 4 593 16-01-2011 14:31:42
Ostatni post: Nowciu
No New Posts Jakie napiecie DDR667
0 tomek198300 4 237 15-01-2011 20:42:34
Ostatni post: tomek198300
No New Posts Jakie chłodzenie do Radeon 4850 do 80 zł
3 Maxymo 5 448 16-12-2010 23:29:52
Ostatni post: Eleven
No New Posts Jakie części ?
Jakie częsci do kompa(wymiana)
1 dudi 3 631 18-08-2010 1:36:03
Ostatni post: CoreDuo
No New Posts jakie chlodzenie?
5 zielak81 5 104 19-05-2010 20:15:22
Ostatni post: czarek121
No New Posts Jakie chłodzenie pod E5200? (do 100zl)
Dokladnie pod okreslona obudowe i podzespoly.
6 StealthZ 5 350 07-03-2010 14:46:50
Ostatni post: airborne82
No New Posts jakie wentylatory i zaślepki
2 pawlisko 3 977 01-02-2010 18:54:22
Ostatni post: kargul101
No New Posts jakie Ramy 4gb 1600?
pod i5
0 pawlisko 3 934 24-01-2010 12:41:20
Ostatni post: pawlisko


 

Skin designed by IPB Forum Skins

Powered by wdsp.pl