2 Stron V   1 2 >  
Reply to this topicNew Topic
Ati
molokomania1
post 01-08-2008 12:04:03Zg┼éo┼Ť naruszenie
Post #1


Obserwator
****

Grupa: U?ytkownicy
Post├│w: 302
Do┼é─ůczy┼é: 01-05-2008
Sk─ůd: Mazowsze
U┼╝ytkownik nr: 13 018
Numer GG 


Mam problem, kupi┼éem dzi┼Ť kart─Ö HD4850 i mam problem poniewa┼╝ gdy wychodz─Ö z aplikacji D (gry/3dMark) ┼éapie ma┼é─ů zawieche oraz przy w┼é─ůczaniu komputera bardzo wolno ┼éaduje si─Ö Xp. i czym mo┼╝e to by─ç spowodowane

Dzi─Öki za pomoc


--------------------
CPU: AMD PHENOM II X2 550 3,1Ghz
Mobo: ASUS M4A77T
Memm: Patriot DDR3 1333MHz 2GB
GPU: ASUS HD4850 512/256
HDD: SAMSUNG 500GB 7200obr
Zasil: OCZ 500W
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
Google Bot
post 01-08-2008 12:04:03Zg┼éo┼Ť naruszenie
Post #


Google Ads









Go to the top of the page
 
Quote Post
Factor
post 01-08-2008 12:29:03Zg┼éo┼Ť naruszenie
Post #2


Sta?y Bywalec
******

Grupa: U?ytkownicy
Post├│w: 1 439
Do┼é─ůczy┼é: 23-12-2005
Sk─ůd: Wrocek
U┼╝ytkownik nr: 1 637



zasilacz


--------------------
┌ AMD Opteron 170
DFI UT LanParty Ultra-D | 2x1GB DDR 400 Kingston HyperX 2-2-2-5
Sapphire HD4850 725Mhz/2200Mhz + Accelero S1 Rev.2
Samsung HD321KJ 320GB SATA
Tagan 430W Easycon | Samsung SH-S183L
FEVER SH09A-BK SHINOBI LCD | Scythe Infinity | Logitech - X-230 / MX518
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
molokomania1
post 01-08-2008 12:43:17Zg┼éo┼Ť naruszenie
Post #3


Obserwator
****

Grupa: U?ytkownicy
Post├│w: 302
Do┼é─ůczy┼é: 01-05-2008
Sk─ůd: Mazowsze
U┼╝ytkownik nr: 13 018
Numer GG 


ocz 500w


--------------------
CPU: AMD PHENOM II X2 550 3,1Ghz
Mobo: ASUS M4A77T
Memm: Patriot DDR3 1333MHz 2GB
GPU: ASUS HD4850 512/256
HDD: SAMSUNG 500GB 7200obr
Zasil: OCZ 500W
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
AMD
post 01-08-2008 12:51:28Zg┼éo┼Ť naruszenie
Post #4


Spammer
*******

Grupa: Moderatorzy
Post├│w: 2 668
Do┼é─ůczy┼é: 02-12-2005
Sk─ůd: Krak├│w
U┼╝ytkownik nr: 1 429
Numer GG 


QUOTE(molokomania1 @ 01-08-2008 13:04:03)
┼éapie ma┼é─ů zawieche[right][snapback]1057454677[/snapback][/right]
Tzn. ekran na chwile robi si─Ö czarny i pojawia obraz? Czy tylko zwiecha?
Go to the top of the page
PM
Email Poster  
+Quote Post
molokomania1
post 01-08-2008 12:57:18Zg┼éo┼Ť naruszenie
Post #5


Obserwator
****

Grupa: U?ytkownicy
Post├│w: 302
Do┼é─ůczy┼é: 01-05-2008
Sk─ůd: Mazowsze
U┼╝ytkownik nr: 13 018
Numer GG 


tylko si─Ö zawiesza oraz gdy chcia┼éem w┼é─ůczy─ç smarka '06 to czeka┼éem 10 minut i si─Ö nawet nie w┼é─ůczy┼é (tak si─Ö dzieje od Wymiany karty)

Ten post został edytowany przez molokomania1: 01-08-2008 12:57:35


--------------------
CPU: AMD PHENOM II X2 550 3,1Ghz
Mobo: ASUS M4A77T
Memm: Patriot DDR3 1333MHz 2GB
GPU: ASUS HD4850 512/256
HDD: SAMSUNG 500GB 7200obr
Zasil: OCZ 500W
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
AMD
post 01-08-2008 13:03:50Zg┼éo┼Ť naruszenie
Post #6


Spammer
*******

Grupa: Moderatorzy
Post├│w: 2 668
Do┼é─ůczy┼é: 02-12-2005
Sk─ůd: Krak├│w
U┼╝ytkownik nr: 1 429
Numer GG 


Do 3DMark'a spr├│buj zainstalowa─ç HotFix'a, a co do zawiesze┼ä to chyba normalka, bo wtedy, gdy wychodzisz karta na chwil─Ö zawiesza si─Ö i przestawia na tryb 2D. Je┼╝eli m├│wi─Ö bzdury to niech mnie kto┼Ť poprawi, ale ja tak zauwa┼╝y┼éem :]
Go to the top of the page
PM
Email Poster  
+Quote Post
molokomania1
post 01-08-2008 13:06:20Zg┼éo┼Ť naruszenie
Post #7


Obserwator
****

Grupa: U?ytkownicy
Post├│w: 302
Do┼é─ůczy┼é: 01-05-2008
Sk─ůd: Mazowsze
U┼╝ytkownik nr: 13 018
Numer GG 


ale na moim starym poczciwym nvidia nie by┼éo tego, jeszcze jedno pytanie dlaczego on tak wolno si─Ö w┼é─ůcza


--------------------
CPU: AMD PHENOM II X2 550 3,1Ghz
Mobo: ASUS M4A77T
Memm: Patriot DDR3 1333MHz 2GB
GPU: ASUS HD4850 512/256
HDD: SAMSUNG 500GB 7200obr
Zasil: OCZ 500W
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
AMD
post 01-08-2008 13:07:34Zg┼éo┼Ť naruszenie
Post #8


Spammer
*******

Grupa: Moderatorzy
Post├│w: 2 668
Do┼é─ůczy┼é: 02-12-2005
Sk─ůd: Krak├│w
U┼╝ytkownik nr: 1 429
Numer GG 


No na NVIDII tak nie ma. System przeinstalowany? Ale tak jak m├│wi─Ö, poczekajmy, czy u innych te┼╝ si─Ö tak dzieje.
Go to the top of the page
PM
Email Poster  
+Quote Post
molokomania1
post 01-08-2008 13:57:44Zg┼éo┼Ť naruszenie
Post #9


Obserwator
****

Grupa: U?ytkownicy
Post├│w: 302
Do┼é─ůczy┼é: 01-05-2008
Sk─ůd: Mazowsze
U┼╝ytkownik nr: 13 018
Numer GG 


prawd─Ö m├│wi─ůc nie przeinstalowa┼éem czekam na reszt─Ö komponent├│w.
I chyba troch─Ö poczekam (chyba przeinstaluje w najbli┼╝szym czasie)

-----------
zainstalowa┼éem tego patcha do marka ale jest inny problem gdy w┼é─ůcz─Ö test to po ~1400 Flames zawiesza si─Ö ....


--------------------
CPU: AMD PHENOM II X2 550 3,1Ghz
Mobo: ASUS M4A77T
Memm: Patriot DDR3 1333MHz 2GB
GPU: ASUS HD4850 512/256
HDD: SAMSUNG 500GB 7200obr
Zasil: OCZ 500W
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
AMD
post 01-08-2008 14:24:06Zg┼éo┼Ť naruszenie
Post #10


Spammer
*******

Grupa: Moderatorzy
Post├│w: 2 668
Do┼é─ůczy┼é: 02-12-2005
Sk─ůd: Krak├│w
U┼╝ytkownik nr: 1 429
Numer GG 


Zobacz jak w grach chodzi na razie (czy si─Ö zawieszaj─ů itd.).
Go to the top of the page
PM
Email Poster  
+Quote Post
molokomania1
post 01-08-2008 14:41:36Zg┼éo┼Ť naruszenie
Post #11


Obserwator
****

Grupa: U?ytkownicy
Post├│w: 302
Do┼é─ůczy┼é: 01-05-2008
Sk─ůd: Mazowsze
U┼╝ytkownik nr: 13 018
Numer GG 


w grach wszystko w porz─ůdku (tych mniej wymagaj─ůcych) typu NSF:MW, sega rally ale ja w┼é─ůcz─Ö NFS:PS to gra nie odpowiada (za s┼éaby procesor) a narazie nie mam kasy na ca┼éy upgrade. Mo┼╝e zainstalowa─ç PS3 - czy to co┼Ť da ??

edit: a propos to sepmron 3000+ to jest platforma 64 czy 32 bity ??

Ten post został edytowany przez molokomania1: 01-08-2008 15:46:54


--------------------
CPU: AMD PHENOM II X2 550 3,1Ghz
Mobo: ASUS M4A77T
Memm: Patriot DDR3 1333MHz 2GB
GPU: ASUS HD4850 512/256
HDD: SAMSUNG 500GB 7200obr
Zasil: OCZ 500W
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
Guest_czolgista778_*
post 01-08-2008 15:54:22Zg┼éo┼Ť naruszenie
Post #12





Goscie






Ten sempron obs┼éuguje 64 bity ale zale┼╝y jaki sobie system zainstalujesz , 32 lub 64 bity.Sempron do gier nie jest najlepszy(odpowiednik intelowskiego Celerona) i troch─Ö hamuje t─ů kart─Ö
Go to the top of the page
 
+Quote Post
molokomania1
post 01-08-2008 16:20:00Zg┼éo┼Ť naruszenie
Post #13


Obserwator
****

Grupa: U?ytkownicy
Post├│w: 302
Do┼é─ůczy┼é: 01-05-2008
Sk─ůd: Mazowsze
U┼╝ytkownik nr: 13 018
Numer GG 


Wiem ┼╝e hamuje ta karta prawie spi przy tym sempronie xD, ale zarazie nie mam kasy na upgrade ;/,

To możecie mi doradzić co mogę zrobić aby chodził szybciej i się nie zawieszał ??


--------------------
CPU: AMD PHENOM II X2 550 3,1Ghz
Mobo: ASUS M4A77T
Memm: Patriot DDR3 1333MHz 2GB
GPU: ASUS HD4850 512/256
HDD: SAMSUNG 500GB 7200obr
Zasil: OCZ 500W
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
Guest_czolgista778_*
post 01-08-2008 18:21:16Zg┼éo┼Ť naruszenie
Post #14





Goscie






Ile masz ramu?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
molokomania1
post 01-08-2008 22:21:45Zg┼éo┼Ť naruszenie
Post #15


Obserwator
****

Grupa: U?ytkownicy
Post├│w: 302
Do┼é─ůczy┼é: 01-05-2008
Sk─ůd: Mazowsze
U┼╝ytkownik nr: 13 018
Numer GG 


DDR I 1024Mb
-----------
jak mogę sprawdzić temp. w HD4850? probowałem Everestem, ale tam nie ma takiej opcji.


--------------------
CPU: AMD PHENOM II X2 550 3,1Ghz
Mobo: ASUS M4A77T
Memm: Patriot DDR3 1333MHz 2GB
GPU: ASUS HD4850 512/256
HDD: SAMSUNG 500GB 7200obr
Zasil: OCZ 500W
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
Guest_czolgista778_*
post 01-08-2008 22:43:11Zg┼éo┼Ť naruszenie
Post #16





Goscie






Klikasz prawym na pulpit,Catalyst Control Center, wybierasz zakładkę ATI Overdrive , jest tam wskaźnik temperatury rdzenia
Go to the top of the page
 
+Quote Post
AMD
post 01-08-2008 22:44:11Zg┼éo┼Ť naruszenie
Post #17


Spammer
*******

Grupa: Moderatorzy
Post├│w: 2 668
Do┼é─ůczy┼é: 02-12-2005
Sk─ůd: Krak├│w
U┼╝ytkownik nr: 1 429
Numer GG 


Albo w najnowszym GPU-Z.
Go to the top of the page
PM
Email Poster  
+Quote Post
molokomania1
post 01-08-2008 23:04:20Zg┼éo┼Ť naruszenie
Post #18


Obserwator
****

Grupa: U?ytkownicy
Post├│w: 302
Do┼é─ůczy┼é: 01-05-2008
Sk─ůd: Mazowsze
U┼╝ytkownik nr: 13 018
Numer GG 


ok mam ;] wi─Öc 53 *C to du┼╝o w normalnym u┼╝ytkowaniu (internet). Obudowa jest zamkni─Öta.
PS. karta do Asusa

edit: przy otwartej obudowie temperatura oscyluje w granicy 43-45*C

Ten post został edytowany przez molokomania1: 01-08-2008 23:08:20


--------------------
CPU: AMD PHENOM II X2 550 3,1Ghz
Mobo: ASUS M4A77T
Memm: Patriot DDR3 1333MHz 2GB
GPU: ASUS HD4850 512/256
HDD: SAMSUNG 500GB 7200obr
Zasil: OCZ 500W
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post
Grzegorz81
post 02-08-2008 7:38:20Zg┼éo┼Ť naruszenie
Post #19


OC Ekspert
*********

Grupa: Moderatorzy
Post├│w: 5 315
Do┼é─ůczy┼é: 28-12-2006
Sk─ůd: Gr├│d Kraka
U┼╝ytkownik nr: 6 663
Numer GG 


Jak na HD4850 to temperatury niziutkie.


--------------------
╔════════╗
░░╔╗░││░ Intel Pentium Dual Core E5200 2,5@3,5 (4,12) GHz + Pentagram HP100 AlCu Lite
░░╚╝░││▌ 2x2GB GoodRam Pro 5-5-5-18 @1067(1110)MHz
░░░░││░ Asus P5B
╠═════░░░ Gainward gts250 512MB Green 700/1000@770(794) /1250(1314) + Samsung 2253BW
════░░╡ Hitachi 160GB ATA + Samsung F1-1TB SATAII ║ NEC DVD_RW ND-3540A
════░░░ sound: kino domowe Philips LX 8300SA ║ powered by Corsair VX550
╚════════╝
Go to the top of the page
PM
Email Poster  
+Quote Post
molokomania1
post 02-08-2008 17:01:39Zg┼éo┼Ť naruszenie
Post #20


Obserwator
****

Grupa: U?ytkownicy
Post├│w: 302
Do┼é─ůczy┼é: 01-05-2008
Sk─ůd: Mazowsze
U┼╝ytkownik nr: 13 018
Numer GG 


mam jeszcze jedno pytanie, dzi┼Ť zmieni┼éem sterowniki na Catalyst i temp. drastycznie podskoczy┼éa do 80 *C bez kr─Öcenia o.O


--------------------
CPU: AMD PHENOM II X2 550 3,1Ghz
Mobo: ASUS M4A77T
Memm: Patriot DDR3 1333MHz 2GB
GPU: ASUS HD4850 512/256
HDD: SAMSUNG 500GB 7200obr
Zasil: OCZ 500W
Go to the top of the page
PM
 
+Quote Post

2 Stron V   1 2 >
Reply to this topicNew Topic
1 u┼╝ytkownik(├│w) przegl─ůda ten temat (1 go┼Ťci i 0 anonimowych u┼╝ytkownik├│w)
0 U┼╝ytkownicy:

 

Skin designed by IPB Forum Skins

Powered by wdsp.pl